AUTOpro
Generale Stiri

Prima imagine cu viitoarea generație Opel Corsa

Opel a publicat prima imagine teaser cu viitoare generație a modelului de clasă mică Opel Corsa. Noul model va fi echipat cu faruri LED Matrix.

Opel a publicat o primă imagine teaser cu noua generație a modelului Corsa. A șasea generație a modelului de clasă mică va fi prezentată în cursul acestui an.

Prezentată în cadrul unui eveniment axat pe tehnologia farurilor, imaginea ne prezintă blocul optic al noului model Corsa ce va folosi tehnologia IntelliLux LED Matrix. De asemenea, noua Corsa va fi disponibilă și cu stopuri LED.

Opel folosește tehnologia IntelliLux LED Matrix încă din 2015, atunci când a fost lansată actuala generație a modelului Opel Astra. Noua tehnologie este oferită ca echipare opțională pe modelele Astra și Insignia. În fiecare an, 90.000 de exemplare Astra și Insignia sunt echipate cu acest tip de blocuri optice.

Revenind la Opel Corsa, modelul de clasă mică a fost lansat în 1982 și este unul dintre cele mai populare modele ale constructorului german. Peste 13.5 milioane exemplare au fost vândute până în ziua de azi.

A șasea generație va fi dezvoltată împreună cu grupul PSA pe platforma CMP a grupului francez. Cel mai probabil nu va mai exista versiune cu trei portiere. Opel a confirmat însă o versiune full-electric a modelului Corsa ce va fi lansată în 2020.

Articole similare

Parteneriatul dintre Hyundai și Apple nu mai este valabil

Andrada Arsenie

Ford S-MAX Concept, primele informații oficiale

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro – Interviu cu încă un român de success: Alin Tapalagă, Director General Porsche Inter Auto România

Dan Vardie

Leave a Comment