AUTOpro
Generale Stiri

Mazda confirmă că noul model CX-70 va fi lansat oficial pe 30 ianuarie

Mazda

Reprezentanții constructorului japonez de automobile Mazda au confirmat în mod oficial data debutului noului lor model CX-70.

Noul SUV trebuia inițial să fie dezvăluit anul trecut, însă din motive obiective lansarea va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Noul Mazda CX-70 este versiunea cu 5 locuri a lui CX-90

Mazda

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial Mazda Canada, dar fără să fie divulgate alte detalii referitoare la noul model. Cu toate acestea, într-o prezentare dedicată investitorilor, producătorul asiatic a recunoscut că CX-70 va fi o versiune cu două rânduri de scaune și 5 locuri a SUV-ului de mari dimensiuni CX-90.

Cu acest model Mazda a vrut să arate tuturor că este o marcă premium. De aceea, ne așteptăm ca CX-70 să ofere aceleași materiale de calitate la interior ca fratele mai mare. De asemenea, este o certitudine faptul că cele două SUV-uri vor împărtăși gama de motorizări.

Aceasta va conține un propulsor cu 6 cilindri în linie turbo și sistem mild-hybrid la 48V. Pe CX-90, această motorizare este oferită în două variante, una de 284 CP și 450 Nm și cealaltă de 340 CP și 500 Nm. Gama va fi completată de o unitate de 2,5 litri plug-in hybrid, care va dezvolta 327 CP și 500 Nm de cuplu.

Toate cele trei versiuni ale noului CX-70 vor veni standard cu tracțiune integrală. După cum spuneam, Mazda CX-70 va debuta pe 30 ianuarie.

Sursa: Carscoops

Articole similare

Lotus Emeya a stabilit un nou record în materie de timp de încărcare (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Lamborghini a prezentat primul concept electric din lume cu proprietăți de auto-vindecare

Filip Sîrbu

Jaguar Land Rover oprește producția în UK

Dan Damian