AUTOpro
Generale Green car Stiri

Honda E este numele primului model full-electric din gama constructorului japonez

Anunțat de conceptul Urban EV de la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, primul model full-electric din gama Honda va purta numele simplu Honda E.

Honda a anunțat numele oficial al primului model full-electric din gama sa. Numit simplu Honda E, acest model a fost inițial anunțat de conceptul Urban EV prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017 și apoi prezentat anul acesta la Geneva într-o versiune de preserie.

Honda E se bucură deja de un interes mare din partea publicului european, contructorul japonez declarând că are deja 22.000 de precomenzi pentru noul model electric.

Honda încă nu a dat detalii tehnice despre modelul E, astfel că nu știm încă ce putere va avea motorul electric folosit și nici capacitatea bateriei. Autonomia declarată de către Honda este de 200 kilometri.

Constructorul japonez are planuri de introduce cel puțin o versiune electrificată pentru toate modelele din gama sa până în anul 2025. Astfel, viitoarea generație a modelului Honda Jazz va avea un sistem de propulsie hibrid din familia Intelligen Multi-Mode Drive. Noua generație Honda Jazz va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo din toamna acestui an.

Articole similare

Everything You Need To Know About Cambodia From Jungle Temples

Mihai Predescu

Uber vrea ride-sharing cu mașini zburătoare

Filip Sîrbu

Lincoln își ajută clienții să se relaxeze și să reducă anxietatea

Leave a Comment