AUTOpro
Generale Stiri

Genesis a prezentat versiunea restilizată a berlinei G80

Constructorul sud-coreean de automobile Genesis, divizia de lux a mărcii Hyundai, a dezvăluit versiunea restilizată a berlinei de clasă executive G80.

Noul model vine cu câteva modificări subtile la exterior, însă cele mai multe noutăți se regăsesc la interior, unde regăsim acum un ecran OLED de 27 de inch.

Genesis G80 facelift va fi vândut inițial doar în Coreea de Sud

Genesis

Noul Genesis G80 facelift primește un design ușor îmbunătățit, mai ales la partea frontală. Aici regăsim o grilă și o bară de protecție revizuite, aceasta din urmă primind un aspect mai sportiv comparativ cu versiunea anterioară. Alte noutăți estetice sunt jantele de 20 de inch și o bară spate nouă. Cei de la Genesis au dezvăluit alături de versiunea standard și noua versiune G80 Sport, care primește un design mai agresiv.

Cele mai multe modificări au fost operate la interior. Aici există acum un ecran OLED de 27 de inch, care integrează instrumentarul de bord și sistemul multimedia. Acestea erau până acum separate. De asemenea, comenzile de pe consola centrală au fost repoziționate, în timp ce selectorul de viteze are acum un design similar cu un cristal.

Pentru exterior vor fi disponibile 10 nuanțe, inclusiv una nouă denumită Brooklyn Brown. Clienții vor putea comanda una dintre cele patru teme pentru habitaclu.

Genesis nu a dezvăluit detaliile tehnice ale lui G80 facelift. Versiunea anterioară folosea motoare de 2,5 și 3,5 litri, cu puteri de până la 380 CP. Modelul este disponibil și într-o versiune electrică, care oferă o autonomie de 454 km. Detaliile complete vor fi lansate în săptămânile următoare.

Noua versiune G80 facelift va fi disponibilă pentru început pe piața din Coreea de Sud. Ulterior va ajunge și pe alte piețe internaționale.

Sursa: Genesis

Articole similare

Hertz va achiziționa 175.000 de vehicule electrice de la General Motors în următorii 5 ani

Mihai Morcovescu

Actualizări în gama Citroen: nou sistem multimedia pentru C4 și e-C4 și motorizare PHEV nouă pentru C5 X

Mihai Morcovescu

Conferința Mobilitatea viitorului dezbate viitorul mobilității

Filip Sîrbu