AUTOpro
Generale

Dacia Logan MCV, in Romania, de la 7.790 euro, cu TVA

Noul Logan MCV se adaugă din această săptămână gamei de modele Dacia comercializate în România.
Începând de pe 29 mai 2013, noul Logan MCV va putea fi comandat în toată reţeaua comercială Dacia. Clienţii vor putea opta între trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate – şi patru tipuri de motorizări, dintre care două agregate pe benzină (de 75 CP si 90CP) şi două propulsoare diesel (de 75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Noul Logan MCV este un break spațios, versatil și accesibil. Deosebit de încăpător, beneficiind de un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri (record în segmentul său), cel mai nou model Dacia se adresează unor clienți aflați în căutarea unui vehicul cu o capacitate mare de încărcare, confortabil și practic, atât pentru utilizarea cotidiană cât şi pentru călătoriile lungi.

Lansare Noul Logan MCV_3 ok

Calitățile practice sunt însoțite de un design exterior atrăgător, modern, care sugerează dinamism şi robusteţe. În plus, Noul Logan MCV dispune de o gamă largă de echipamente practice și ușor de utilizat, printre care amintim sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker și Lodgy), limitatorul și regulatorul de viteză sau asistența la parcarea cu spatele.

FT_Fisa_produs_Noul Logan MCV_MAI_2013

Noul Logan MCV va putea fi achiziţionat în România începând de la preţul de 7 790 de Euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizată, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12 300 de Euro, cu TVA inclus.

FT_Fisa_produs_Noul Logan MCV_MAI_2013 - 1

„Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România” a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Articole similare

BMW a câștigat ”International Engine of the Year” în 2015

Aston Martin Vantage AMR este o ediție specială limitată la 200 exemplare

Dragos Baltateanu

HiPhi Y, noul SUV electric cu care chinezii atacă supremația lui Tesla Model Y în Europa