AUTOpro
Generale

Un ceas unic pentru un automobil legendar

 

La sfârșitul lunii mai, câștigătorul prestigiosului concurs de automobile clasice Concorso d’Eleganza Villa d’Este a primit un premiu special. Astfel, Ralph Lauren a primit un ceas unicat, Lange 1 Time Zone, din partea manufacturierului A. Lange & Söhne.

Ceasul a fost inspirat de către mașina lui Lauren, un Bugatti 57 SC Atlantic Coupé fabricat în 1938 care a câștigat premiul la categoria “Best of Show”. Premiul a fost înmânat de către CEO-ul companiei Lange, Wilhelm Schmid, în cadrul celui mai prestigios eveniment dedicat automobilelor clasice, precum și concept car-urilor, Concorso d’Eleganza, ce s-a desfășurat la Villa d’Este.

BMW_Group_Como_2013_web

Wilhelm Schmid a declarat că Lange 1 Time Zone reprezintă o sculptură a încheieturii ce se află în comuniune cu cea mai frumoasă sculptură pe roți din lume. Ceasul alb–auriu indică două zone de fus orar, în timp ce carcasa are gravată manual stema evenimentului Concorso d’Eleganza.

ALS_Concorso_Wilhelm_Schmid_Ralph_Lauren_2013_01_web

2013 este al doilea an în care A. Lange & Söhne este sponsor pentru “Festival of Beauty” ce se desfășoară pe malul lacului Como încă din 1929. De-a lungul timpului, compania saxonă a câștigat o serie numeroasă de prieteni în rândul colecâionarilor de automobile. Pentru Lange evenimentul a demonstrat că este o potrivire perfectă printre alte angajamente culturale. Astfel mulți vizitatori și VIP-uri și-au exprimat entuziasmul pentru tehnologie, stil și eleganță.

Articole similare

BMW Team RLL s-a clasat pe podium în cursa de 12 ore de la Sebring

20 Must Visit Hong Kong Attractions & Travel Guide

Mihai Predescu

Mazda MX-5 este World Car of the Year

administrator_autopromag