AUTOpro
Generale Stiri

Dacia a atins în decembrie pragul de 1.000 de „Pack Sleep” vândute

Reprezentanții Dacia au anunțat că, în luna decembrie, a fost livrat cel de-al 1.000-lea „Pack Sleep”, pachetul care transformă modelul Jogger într-un dormitor pe roți.

Dedicat persoanelor care vor să petreacă noaptea în aer liber, acesta va fi disponibil și pe noul Duster.

Dacia va oferi „Pack Sleep” și pe noua generația Duster

Dacia

Când a prezentat noua gamă Extreme, în primăvara anului curent, Dacia a dezvăluit și „Pack Sleep”. Este vorba despre primul element din gama de accesorii denumită „InNature”, care transformă modelul Jogger într-un veritabil spațiu de dormit.

Acesta este, în fapt, o cutie din lemn de 50 kg ale cărei dimensiuni sunt adaptate pentru a încăpea în portbagajul mașinii. Aceasta se transformă în mai puțin de două minute într-o suprafață plană pe care pot fi instalate saltelele de dormit. Pe Jogger, patul are o lungime de 190 cm și o lățime de 130 cm. Distanța disponibilă până la nivelul plafonului este de 60 cm.

„Pack Sleep” poate fi comandat și împreună cu alte accesorii destinate confortului. Vorbim aici despre jaluzele pentru toate geamurile și despre un cort exterior. Acesta din urmă se atașează în partea din spate a mașinii.

Conform informațiilor furnizate de Dacia, atunci când cutia în care este depozitat „Pack Sleep” este închisă, aceasta oferă un volum de încărcare de 220 litri. Capacul cutiei poate fi folosit și pe post de măsuță pe care pot fi așezate diferite obiecte.

În ceea ce privește vânzările, conform celor de la Dacia, „Pack Sleep” a fost comandat în fiecare lună de peste 100 de clienți din Europa. În acest fel, în luna decembrie, livrările la acest accesoriu au depășit 1.000 de unități.

Totodată, Dacia anunță că „Pack Sleep” nu va mai fi disponibil doar pe Jogger ca până acum. Reprezentanții companiei au decis să ofere o soluție similară și pe noua generație Duster, bineînțeles adaptată la dimensiunile SUV-ului.

Sursa: Dacia

Articole similare

Alfa Romeo prezintă noul crossover Milano, primul model electric din istoria mărcii

Mihai Morcovescu

Test drive Nissan Qashqai – Maturizare deplină

Filip Sîrbu

LEVC TX – sigur pentru pasageri pe timp de pandemie

administrator_autopromag