AUTOpro
Cult Generale Green car Stiri

Cele mai cool concepte ale Salonului Auto de la New York

Chiar dacă nu sunt mașinile care vă așteaptă în showroom-uri în acest moment, conceptele expuse la Salonul Auto de la New York vă pot oferi o imagine de ansamblu asupra interacțiunii viitoare dintre pasageri și mașină.

Conceptul viitorului Lincoln Navigator a fost prezentat la New York ca fiind beneficiar al unui sistem de deschidere al ușilor pe verticală similar celui al Tesla Model X, însă acest sistem a fost folosit doar pentru a arăta vizitatorilor cât de generos este spațiul interior. Treptele care ies automat de o parte și de cealaltă și denumite Concertina ar putea fi însă o dotare de care vor beneficia clienții modelului de serie anunțat să intre în producție în 2017.

Toyota aruncă o privire în viitor prin conceptul FCV Plus ce duce tehnologia fuel-cell la un nou nivel. FCV Plus poate să împartă prin inducție energia produsă cu o altă mașină, acționând ca un `hot spot` punct mobil de încărcare. Tot la standul Toyota am regăsit și conceptul C-HR, un crossover hibrid așteptat pe piață la începutul anului 2017.

Genesis, brandul de lux al Hyundai, a prezentat un concept hibrid ce beneficiază de un display curbat cu o diagonală de 21inch și rezoluție 4K produs de LG. Acesta poate fi controlat atât printr-un panou de comandă sub formă de bol, cât și prin gesturi 3D, împreună cu glisări single sau multi-touch.

Un amplu material despre toate noutățile Salonului Auto de la New York găsți in ediția de Aprilie a revistei AUTOpro.

Toyota CH-RFCV PlusLincoln Navigator Concept

Articole similare

Noul MINI Electric: au apărut primele imagini înainte de debutul oficial din 2024

Mihai Morcovescu

Kia ceed GT line, un nou motor și o nouă cutie de viteze

Dan Damian

LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Leave a Comment