AUTOpro
Generale

Cel mai puternic Ecoboost de 1,0 litri acum și pe Focus

Ford a împins încă o dată limitele micului motor de 1,0 litri Ecoboost, în 3 cilindri, și îl oferă acum pe modelul Focus, în cea mai puternică versiune de serie.

Ford Focus Red & Black Edition art2

Ford Focus Red & Black Edition a debutat la Geneva și aduce performanță dintr-un motor foarte mic, în compania unui design distinctiv. Modelul de clasă compactă este oferit fie în culoare roșie cu plafon negru, fie în culoarea neagră, cu plafon roșu. În plus, contrastul este subliniat de buza de spoiler, linia distinctivă a duifuzorului de aer, eleronul sport și, mai ales, de jantele de aliaj, negre, cu diametrul de 18 sau 19 inch. Interiorul merge pe aceeași combinație de culori.

Ford Focus Red & Black Edition art1

Practic, o ediție specială, care iese mult în evidență și oferă un pachet tehnic exclusiv. Sub capotă este motorul de 1,0 litri Ecoboost, care livrează 140 CP, practic cea mai mare putere a sa în versiune de serie (modelul de curse Fiesta R2 ajunge la 170 CP). Pentru a face și experiența condusul să se potrivească noului nivel al puterii, Focus Red & Black Edition vin cu suspensie mai dură, rapoarte modificate ale cutiei de viteze și direcție calibrată special pentru sportivitate.

Articole similare

Toyota ar putea pierde în 2015 postura de cel mai mare producător de automobile în favoarea lui Volkswagen

Autopromag

EV olandez este mai mult decât o bicicletă, mai puțin decât o mașină

Andrada Arsenie

Hotel Guide | Top 10 Beautiful Hotel in Phangan, Thailand

Mihai Predescu

Leave a Comment