AUTOpro
Test drive

Test Renault Koleos Initiale Paris

Pentru cei care își doresc un SUV mare, spațios și impunător, Renault Koleos pare o mașină demnă de luat în calcul. În plus, vine cu multe dotări, are un sistem 4×4 inteligent și e și comodă la drum lung.

Renault Koleos testat este în nivelul de echipare de top, Initiale Paris, care în versiunea cu facelift aduce un pachet cu mult crom, faruri eco LED și stopuri LED cu semnalizare dinamică. În plus, vine cu diferite opționale deja integrate, cum ar fi sistemul de infotainment R-link cu sistem de sonorizare Bose, scaune față încălzite, fază lungă asistată și altele.

Dacă vorbim de exterior și proporții, Koleos este o mașină mare, cu o lungime de peste 4,6 metri, dar pe care nu prea o simți, mai ales la drum lung. Te identifici ușor cu mașina și proporțiile ei, și, cu toate că este mare, este ușor de manevrat chiar și în traficul urban.

SUV-ul are forme rotunjite, cu câteva nervuri pe capotă și o siluetă bombată în partea din spate. Ușile au deschidere largă, ce favorizează accesul cu lejeritate în mașină. Stopurile au semnalizare dinamică, dar gurile de evacuare false încă sunt prezente.

Vezi review-ul complet pe 4×4.ro!

Articole similare

Test drive Cupra Formentor 1.5 TSI – Don Juan

Filip Sîrbu

Test drive Nissan Qashqai – Maturizare deplină

Filip Sîrbu

Test drive Rolls Royce Ghost EWB 2021 – magistral

Filip Sîrbu

Leave a Comment