AUTOpro
Stiri

Studiu EOT. Lucrurile dezgustatoare pe care le lasa unii oameni in masini

Un nou studiu al EOT releva o serie de informatii incredibile pentru proprietarii care isi trateaza masinile precum propria casa. Iata, asadar, lucrurile dezgustatoare pe care le lasa unii oameni in mijloacele proprii de transport.

Pornind de la premisa ca viata de zi cu zi presupune multe lucruri de facut iar curatenia automobilului nu se numara printre prioritatile cotidiene, EOT Cleaning a facut un studiu pe un esantion de 3.230 de persoane pentru a afla care sunt lucrurile pe care oamenii le lasa pur si simplu in masinile lor. Raspunsurile pot uimi cu usurinta.

Conform raportului lor, 39,1% din cei chestionati au spus ca au lasat servetele vechi in masini. Daca in 2019 acest lucru nu reprezenta neaparat o problema, in era Covid-19 acest obicei poate ridica anumite semne de intrebare cu privire la obiceiurile de igiena ale unora dintre noi.

In continuare, studiul releva ca un procent de 38,6% din cei care au raspuns sondajului au lasat mancare pentru mai mult timp in masina. Nu e de mirare ca acest lucru se intampla, insa autorii au corelat acest rezultat cu faptul ca 41,7% din cei care au raspuns isi spala masina atat la interior, cat si la exterior o data la sase luni. Astfel, intrebarea “cat a stat realmente acea mancare in habitaclu” poate fi una care merita atentie sporita.

S-a uitat chiar si…

In mod surprinzator, 32,2% din proprietarii care au dat curs invitatiei EOT au aratat ca au lasat sau au uitat pentru mai mult timp sticle cu… Urina. Da, urina! Avand in vedere ca acelasi raport scoate in evidenta ca 11,7% din cei intervievati nu si-au spalat niciodata masina de cand o au, ne ramane doar sa ne intrebam cat de murdare sunt unele masini pe care le vedem pe strada cu adevarat.

Mai mult, 29,5% si 27,4% din raspunsuri au aratat ca in masini s-au mai uitat chitante, respectiv ambalaje de dulciuri.

Bucurandu-se de anonimat, oamenii care au participat la acest studiu au mai marturisit ca in masini au lasat si prezervative, si produse sanitare feminine. Peste 323 din cei care au participat au confirmat ca nu i-a interesat atat de tare sa elimine astfel de deseuri.

Pe ultimele locuri din studiu se numara ca fiind uitate in automobile machiajele, revistele, jucariile sexuale, guma de mestecat, hainele de mers la sala de sport si prosoape folosite.

Culorile masinilor cele mai murdare

EOT Cleaning nu s-a oprit doar la aflarea acestor informatii despre comportamentul unora dintre colegii nostri de trafic, ci s-a gandit sa puna in perspectiva si nuantele masinilor care au sansele de a fi cele mai neglijate din punct de vedere al curateniei.

Conform informatiilor colectate, masinile cele mai neingrijite de proprietari sunt cele rosii, urmate de cele de culoare neagra, gri, albastru, verde si alb.

Cele mai curate masini, conform informatiilor din raport, sunt cele de culoare galbena.

Studiul EOT cu privire la lucrurile dezgustatoare pe care le lasa oamenii in masini a fost efectuat in Marea Britanie, pe 2 noiembrie 2020.

 

Articole similare

Volkswagen va lansa nouă modele 100% electrice noi până în anul 2026

Mihai Morcovescu

MG prezintă noul EXE181, un concept de hypercar electric care atinge „suta” în 1,9 secunde

Mihai Morcovescu

Dacia: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model în primul trimestru din 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment