AUTOpro
Stiri

Piloții de F1 câștigători pe Instagram!

Piloții de Formula 1 sunt frecvent în centrul atenției în mass-media și luna octombrie nu a fost o excepție, deoarece tunsoarea lui Hamilton, acordurile contractuale și recordul recent de victorii au fost acoperite pe larg în presă.

Acest lucru i-a făcut curioși pe analiștii de la TopRatedCasinos.co.uk care au vrut să afle cât de mult ar putea câștiga piloții de F1 prin intermediul Instagramului!

În urma rezultatelor primite, clasamentul este uimitor cu Lewis Hamilton pe primul loc! Cu 20,4 milioane de urmăritori pe Instagram, pilotul Mercedes ar putea câștiga 57.820,44 € pentru publicarea unei singure postări sponsorizate. Nu numai că se mândrește cu 265 de puncte impresionante în fruntea clasamentului F1, dar are și cel mai mare potențial de câștig dintre toți piloții de curse actuali.

Al doilea cel mai bine plătit pilot de F1 pe Instagram este Charles Leclerc, care ar putea primi 10.658,99 € peentru o postare! Deși rămâne cu mult în urmă față de primul loc, câștigurile lui Leclerc sunt încă impresionante datorită celor 3,7 milioane de urmăritori ai săi.

Pentru a citi articolul complet, apasa AICI

Articole similare

Conceptele Peugeot, o istorie spectaculoasă

Robert Stan

Carl-Peter Forster, deținătorul titlului MANBEST 2012, este noul Președinte StoreDot

Darius Pana

Piloții au nominalizat pneurile pentru Marele Premiu al Bahreinului 2016

administrator_autopromag

Leave a Comment