AUTOpro
Motorsport

Extreme E 2022. Calendarul a fost dezvăluit!

extreme e 2022 calendar

Competiția Extreme E 2022 are un nou calendar. Iată cursele care urmează să aibă loc anul viitor și care sunt noutățile de reținut!

Fondator și CEO al Extreme E, Alejandro Agag a spus că sezonul inițial a fost unul neașteptat de bun și a demonstrat utilitatea Extreme E, așadar acum poate fi anunțat următorul campionat.

„Noi toți cei de la Extreme E așteptăm cu nerăbdare să ajungem din nou în unele locații vizitate în 2021 și să vedem cu ochii noștri impactul pozitiv avut de cursa noastră electrică. Acum ne dorim să evaluăm progresul și să vedem ce putem face pentru a ne îmbunătăți activitatea și pentru a ne mări impactul pozitiv”, a precizat Agag.

Oficialul a spus că își dorește ca în 2022 America de Sud să facă parte din campionat, unde deja există vizite programate. Chile și Uruguay ar putea să facă parte din noua listă.

Calendarul Extreme E pentru anul 2022 arată în acest moment, după cum urmează:
– Februarie 19-20: Neom, Saudi Arabia;
– Mai 7-8: Sardinia, Italia;
– Iulie 9-10: Scotland or Senegal;
– Septembrie 10-11: Antofagasta, Chile;
– Noiembrie 26-27: Punta del Este, Uruguay.

Rămâne de văzut dacă vor fi confirmate cursele în America de Sud sau dacă vor apărea trasee surpriză.

Printre proiectele implementate de Extreme E în locurile în care s-au desfășurat curse în 2021 se numără și finanțarea unui proiect de conservare a țestoaselor, plantarea a 1 milion de mangrove și sponsorizarea plantării agroforestiere pentru arborele de cacao.

Articole similare

100 de ani de Le Mans

Dan Vardie

Final de săptămână plin de evenimente motorsport

Robert Stan

Dacia va concura în Raliul Dakar 2025 avându-l ca pilot pe Sebastien Loeb

Mihai Morcovescu

Leave a Comment