AUTOpro
Industrie Stiri

Lynk&Co inovează pentru europeni. Va organiza teste auto virtuale cu noul 01

Lynk&Co inovează pentru europeni. Va organiza teste auto virtuale cu noul 01!

Lynk&Co 01 ajunge în Europa, iar constructorul auto inovează într-un domeniu extrem de important: test drive-ul! Experiența va fi organizată în mediul virtual prin intermediul unui sistem multicameră.

De-a lungul timpului, de fiecare dată când o mașină nouă a fost lansată jurnaliștii erau invitați pentru a transmite potențialilor clienți primele impresii despre respectivul automobil. Pandemia a schimbat această tradiție, așadar constructorul auto chinez Lynk&Co inovează pentru lansarea pe bătrânul continent.

Lynk&Co argumentează că modificarea aceasta va deservi și mediul înconjurător prin faptul că vor fi limitate călătoriile internaționale, iar accesibilitatea va crește prin introducerea mai multor jurnaliști în programul de testare virtuală.

Lynk&Co 01 vine, pe lângă această nouă inovare, cu un pachet atrăgător pentru clienți. Constructorul auto a ales ca acest automobil să fie vândut într-o singură configurație universală. Astfel, clientul nu va trebui să negocieze pentru anumite caracteristici sau dotări. Mașina vine ca un pachet complet din fabrică și va include: acoperiș panoramic, vopsea metalizată, portbagaj electric, sistem de sunet premium, sistem de navigație, cheie digitală, cruise control adaptiv, încărcare wireless și multe altele. Singura decizie pe care va trebui să o facă viitorul proprietar este alegerea culorii și a motorizării: albastru sau negru și hibrid sau plug-in hybrid. Modelul hibrid vine pe jante de 18”, iar cel PHEV pe 20”.

Pe lângă efectuarea de teste virtuale cu 01, Lynk&Co anunță și faptul că mașina va fi disponibilă prin intermediul unui serviciu de membership care funcționează precum un abonament. Clienții vor plăti aproximativ 500 de euro pe lună pentru a păstra mașina, dacă nu vor s-o cumpere complet din prima cu banii jos. În abonamentul lunar, însă, intră și servicii utile precum asigurare, întreținere și asistență 24/7. Compania chiar promite că se va ocupa de preluarea mașinii, repararea sa și returnarea ei către proprietar.

Lynk&Co este o marcă nouă de automobile deținută de Geely, iar modelele sale se vor situa între gamele Volvo și Geely, oferind un pachet atractiv pentru tinerii conectați și confortabili.

Lynk&Co 01 este construit pe platforma CMA, așa cum este și Volvo C40. Modelul este un SUV compact.

Articole similare

Maserati confirmă că viitorul Quattroporte electric va fi lansat în 2028

Mihai Morcovescu

Toyota a dezvăluit cea de-a doua generație a SUV-ului CH-R

Mihai Morcovescu

Castrol, parteneriat cu XING pentru răcirea avansată a bateriilor EV-urilor

Florin Amariei

Leave a Comment