AUTOpro
Stiri AUTO pro Exclusiv Interviuri Prezentari

EXCLUSIV – James Bond de la Renault ne va prezenta noul Renault 5 E-Tech

Gilles Vidal langa Renault R5 Turbo

Gilles Vidal, pe care Juriul AUTOBEST l-a inclus în DESIGNBEST 2024 Hall of Fame, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Prea multe detalii nu putem da înainte de 26 februarie, însă vă promitem că veți avea parte de informații în premieră, direct de la sursă, legate de designul noului Renault 5 E-Tech.

Astfel, vă așteptăm pe 26 februarie la ora 11:00 AM cu câteva articole extrem de interesante despre noul Renault 5 E-Tech electric, care va fi dezvăluit cu ocazia Salonului Auto Internațional de la Geneva. Până acum știm și vă putem spune că vor fi două versiuni ale acestui EV, dintre care una cu baterie de 52 kWh și autonomie de până la 400 km, conform standardelor WLTP.

Vom alfa pe 26 februarie de la Gilles Vidal despre cum a fost conceput desingul celor mai importante elemente ale noului Renault 5 E-Tech, precum farurile, indicatorul de încărcare a bateriei de pe capotă și stopurile spate.

Totodată, vom vedea care este, conform lui Gilles, „cireașa de pe tort” din interior. Vom avea un clip video în care totul va fi dezvăluit !

Rămâneți alături de noi în fiecare zi, pentru că avem mereu surprize dintre cele mai plăcute din industria auto. Și, așa cum v-am obișnuit, venim constant cu informații exclusive, pe care nu le găsiți în alte părți.

Articole similare

Noua Toyota Yaris Cross vine cu o nouă versiune hibridă mai puternică și cu noi tehnologii

Mihai Morcovescu

Suzuki eVX Concept previzionează primul EV global al companiei nipone

Darius Pana

VW Golf 9 va fi complet electric și va fi inclus în familia ID

Darius Pana