AUTOpro
Industrie

Duster facelift, transformat în Duster Commercial pentru nevoi de business

Dacia Duster Commercial

Arhicunoscutul Dacia Duster a fost transformat în varianta Commercial. Acesta se adresează în principal afacerilor sau celor care au nevoie de o mașină pentru transporturi.

Din start, însă, vă spunem că Duster Commercial nu este disponibil în România. Acesta a fost lansat, în mod deloc surprinzător, în Marea Britanie. Regatul are o mulțime de afaceri mici care își găsesc contracte în jurul sediului lor central și au nevoie de o mașină cu care să poată transporta lucrurile necesare, dar nu vor un pick-up sau o autoutilitară.

Asemănările dintre Duster facelift și Duster Commercial continuă și la interior. Îmbunătățirile estetice sunt valabile pentru ambele capitole, iar cele mai noi tehnologii implementate de Dacia pot fi alese. Mai exact, poți avea atât Apple CarPlay, cât și Android Auto.

Singura diferență esențială este reprezentată de eliminarea banchetei spate și înlocuirea ei cu o suprafață plană care este protejată de un material dur. Mai mult, există o barieră din policarbonat între cei din față și bagajele din spate. Pentru protecția celor transportate, luneta și geamurile au primit un tratament mai opac.

Capacitatea cargo rămâne aceeași pentru Duster Commercial, adică 1.623 de litri. Motorizările, la fel: poți avea varianta cu 1 litru turbo sau 1.3 litri sau 1.5 litri diesel. Tracțiunea poate fi față sau integrală.

Articole similare

Audi nu a cumpărat McLaren

Florin Amariei

România va produce o mașină electrică! Ford face pasul decisiv

Florin Amariei

Elon Musk actualizează prețurile și introduce reduceri la Tesla de până la 20%

Darius Pana

Leave a Comment