AUTOpro
Industrie

Coventry va avea primul aeroport pentru mașini zburătoare

Orașul odată ras de bombardament german, Coventry, va avea primul aeroport pentru mașini zburătoare. Acesta se va deschide la final de 2021.

Un start up britanic va finaliza și da în folosință primul aeroport pentru mașini zburătoare. Orașul Coventry va avea, așadar, un alt mijloc de transport care va putea fi folosit fără limitări.

Urban-Air Port nu vrea doar să impresioneze investitorii și potențialii clienți cu acest anunț neașteptat, întrucât principalul lor partener este Hyundai. Compania sud-coreeană va contribui cu expertiza acumulată până în prezent pentru a dezvolta infrastructura necesară care să permită utilizatorilor să-și transfere cu ușurință și-n siguranță bunurile și chiar pasagerii.

Din noiembrie 2021, cei care vor vizita Coventry vor putea vedea cum operează un astfel de aeroport pentru mașini zburătoare, cum funcționează drona marină pentru transport pasageri și cum funcționează decolarea și aterizarea verticală.

Conceptul Urban-Air Port a fost, totodată, selectat în cadrul unui program guvernamental care plănuiește să sprijine alternative de succes pentru mașinile și aeronavele propulsate de benzină, motorină sau kerosen. Compania a accesat…

Vezi știrea completă pe 4×4.ro!

Articole similare

Citroën anunță lansarea oficială a noilor C4 și e-C4 pe 30 iunie

administrator_autopromag

AirCar a primit aprobarea pentru functionare!

Florin Amariei

ACAROM: Înmatriculările de automobile noi în 2022 a crescut cu 6,7% față de 2021

Mihai Morcovescu

Leave a Comment