AUTOpro
Green car

Primul card de asistență rutieră pentru mașinile electrice

Mașina electrică este silențioasă, nu poluează, are performanțe dinamice similare sau chiar superioare autoturismelor pe combustie, dar asta nu exclude disconfortul creat de situațiile care îți imobilizează
vehiculul: defecțiune tehnică, pană de cauciuc sau descărcare drastică a bateriei.

De asemenea, autoturismele electrice au ca dezavantaj dependența de infrastructura public-privată pentru încărcare și presupun și probleme tehnice ce pot fi soluționate doar în service-uri specializate pe acest gen de automobile, de multe ori doar ale importatorului autorizat.

Pentru a trece ușor peste problemele neprevăzute ce necesită asistență rutieră, serviciul 9695 a lansat primul primul card  de asistență rutieră destinat automobilelor 100% electrice. Cardul Green, oferă accesul pe întreg teritoriul României, 24/7, la servicii de: tractare la cel mai apropiat service multibrand sau
reprezentanță, vulcanizare, stație de alimentare, recuperare în caz de accident, transport persoane etc.


Intervenții nelimitate și o încărcare gratuită
Pentru posesorii cardului Green, 9695 pune la dispoziție o rețea selectată și verificată de firme de tractare, cu servicii integrate de asistență rutieră pe intreg teritoriul national, prin intermediul echipei Call Center 9695 specializată în gestionarea și organizarea intervențiilor.

Cardurile 9695 au acoperire pe întreg continentul european, inclusiv partea asiatică a Turciei, da nu și pe insulele din Grecia. Singurele țări excluse sunt Armenia și Georgia, din cauza conflictelor armate din aceste țări.

 

Articole similare

BMW si Audi parasesc Formula E

Florin Amariei

Pachetul de baterii. Mai bine pe verticală decât pe orizontală?

Florin Amariei

Audi Activesphere Concept, un off-roader supertehnologizat, care se poate transforma într-un pick-up (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment