AUTOpro
Eveniment Stiri

Dacă ești fan Suzuki și ALLGRIP, ai șansa să câștigi 15000 euro

Suzuki vrea ca eficiența sistemului său de tracțiune integrală ALLGRIP să ajungă la urechile a cât mai multă lume, și pentru asta a dat startul unui concurs special pe platforma eYeka, o platformă care simulează creativitatea oamenilor, cu peste 320000 utilizatori activi din 160 de țări.suzuki-allgrip

Pe piață, sistemul ALLGRIP, disponibil începând cu mezinul Ignis, vine în 3 versiuni: ALLGRIP AUTO, ALLGRIP SELECT (având un selector rotativ pentru diversele moduri de conducere, precum auto sau lock), și ALLGRIP PRO.

Pentru a participa la concurs, trebuie să realizați un clip video, lung de maxim 45 de secunde, prin care să surprindeți avantajele și utilitatea sistemului ALLGRIP de la Suzuki, fără să vă adânciți în detalii și informații tehnice. Totul trebuie păstrat simplu, și, în același timp, original.maxresdefault

Concursul vine cu premii de 15000 euro, mai exact 7000 euro pentru locul 1, 5000 euro pentru locul 2, și 3000 euro pentru locul 3. Mai multe detalii se pot găsi pe platforma eYeka, https://en.eyeka.com/contests/10291-suzuki-allgrip-video/brief, iar, ca să vă ușurăm munca, vă oferim și link-ul pentru a vă înscrie pe site: https://en.eyeka.com/account/new?return_to_contest=10291.

Câștigătorii vor fi anunțați la Salonul de la Geneva, din luna martie, și clipul câștigător va fi difuzat în cadrul conferinței de presă oficiale.

Articole similare

Noul BMW i4 – coupe, 5 uși, 530 CP și peste 550 km autonomie

Florin Amariei

Renault se întoarce în China printr-un parteneriat cu Geely

Florin Amariei

Polestar 4 va debuta la Shanghai pe 18 aprilie din postura de cel mai rapid model al suedezilor

Mihai Morcovescu

Leave a Comment