AUTOpro
Romania my love Stiri

Dacia anunță reluarea producției începând cu 21 aprilie

Uzina Dacia

Oficialii Dacia, au anunțat astăzi că, începând cu 21 aprilie, activitatea de pe platforma industrială de la Mioveni va fi reluată progresiv.

„În acord cu partenerii sociali și din respect pentru protejarea și siguranța angajaților, toate măsurile sanitare de protecție în vigoare, în România, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricație derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni”, au menționat oficialii Automobile Dacia.

Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activitățile de producție ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat. Uzina Mecanică și de Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru, în timp ce Uzina de Vehicule va relua producția mai întâi în departamentul Presaj, în două schimburi. Apoi, începând cu 4 mai vor începe activitățile comlplete ambele uzine.

Conform Automobile Dacia, „pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor”.

Articole similare

Mercedes-Benz a lansat noul Clasa C sedan și T-Modell

Florin Amariei

Rabla pentru biciclete electrice – o realitate în Franța, doar o idee în România

Florin Amariei

Nio EP9 devine cel mai rapid automobil din lume pe Nurbugring

Filip Sîrbu

Leave a Comment