AUTOpro
Slider Stiri

Două premiere EV pentru VinFast la Salonul Auto de la Angeles

VinFast, producătorul auto EV vietnamez aflat în plină expansiune la nivel mondial, își va prezenta, la Salonul Auto de la Los Angeles, cele mai noi adiții la revoluționara gamă de EV-uri smart. În spatele unui nume aparent enigmatic (VF e35, respectiv VF e36) se ascund două SUV-uri EV de segment D și E, care își marchează debutul la nivel mondial la unul din cele mai importante evenimente auto de pe Glob.

Cele două SUV-uri 100% EV sunt animate de o suită incredibilă de tehnologii ADAS, care include, dar nu se limitează la sisteme precum cel de parcare automată sau de monitorizare a stării de atenție a șoferului. Cele două EV-uri vor fi de asemenea echipate cu un sistem de infotainment inteligent, de ultimă generație, care pune la dispoziția utilizatorilor inclusiv un asistent virtual, o premieră absolută pentru gama VinFast.

Cele două premiere EV nu reprezintă nimic altceva decât avanpremiera descălecării VinFast pe piața nord-americană, operațiune care va debuta anul viitor, odată cu lansarea listei de precomenzi, în prima jumătate a aceluiași an de grație 2022.

Articole similare

Ediţia din 2021 a Raliului Dakar se va desfășura în Arabia Saudită între 3 şi 15 ianuarie

administrator_autopromag

Mazda și Bose împlinesc 30 de ani de colaborare

Florin Amariei

Denis Le Vot: „Dacia va continua cu motoarele termice”

Mihai Morcovescu

Leave a Comment