AUTOpro
Concept car Generale Stiri

Infiniti va dezvălui pe 17 august noul concept QX Monograph

Producătorul japonez de automobile de lux Inifiniti își va prezenta noua direcție de design cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

În acest sens, niponii au publicat prima imagine oficială cu noul concept QX Monograph. Acesta prefigurează noua generație QX80, primul model de serie care va prelua noua filosofie de design a mărcii asiatice.

Infiniti QX Monograph prefigurează noua generație QX80

Infiniti

Infiniti a dezvăluit la începutul verii noua siglă, care are acum un aspect tridimensional. Logo-ul este parte a eforturilor mărcii de a-și reîmprospăta imaginea.

Acum japonezii au publicat o primă imagine cu un nou concept. Este primul vehicul care va purta noul logo. Botezat QX Monograph, acesta va debuta pe 17 august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach (SUA).

Reprezentanții companiei nipone spun că noul lor prototip va avea „proporții îndrăznețe și elemente de design izbitoare”. Este vorba despre caracteristicile noului limbaj de design al niponilor. Aceasta va debuta pe viitoarele modele de serie odată cu lansarea viitoarei generații a SUV-ului QX80.

Cu această ocazie, Infiniti a publicat o primă fotografie cu noul concept. Imaginea dezvăluie noua grilă și logo-ul 3D al producătorului asiatic. Mai multe informații despre noul concept vom afla pe 17 august.

Noua direcție de design și reîmprospătarea mărcii ar putea revigora vânzările Infiniti. Marca de lux a încheiat anul 2022 cu vânzări în scădere cu peste 20%. În schimb, acestea au crescut cu 48,1% în primele șase luni din 2023.

Sursa: Infiniti via Motor1

Articole similare

Stellantis: Alfa Romeo și Lancia, mărci complet electrice

Florin Amariei

Nissan a prezentat noul Qashqai facelift: actualizări estetice și tehnologice

Mihai Morcovescu

Alfa Romeo își va lansa noul supercar pe 30 august

Mihai Morcovescu