AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Interviuri

Exclusivitate națională: Mike Manley pentru AUTOpro: „Venim cu Wrangler electric!”

Dan Vardie, Geneva

„Anul trecut am vândut 1,4 milioane de Jeep-uri pe tot mapamondul fiind în graficul pe care ni l-am propus, să ajungem la 1,9-2 milioane de unități vândute anual!” declara în exclusivitae pentru revista noastră, Mike Manley, carismaticul Președinte global al brand-ului Jeep. Introducerea lui Compass va contribui substanțial, mai ales în Europa.

În premieră, Manley a admis că „electrificarea este inevitabilă pentru Jeep. Astăzi lucrăm la diversiuni versiuni de electrificare pentru toate modelele Jeep, inclusiv Wrangler!” Când vom vedea primul Jeep EV? „Este greu de spus precis dar vorbim de câțiva ani! La debutul urmatoarei decade, modele Jeep vor avea platformă electrică!” afirmă Manley. Să ne gândim că doar acum 6 luni – 1 an, Marchionne ne spunea că EV nu face sens economic, ba chiar ne ruga să nu cumpărăm un 500 electric! Nu de alta, dar Super Sergio ne spunea că la fiecare unitate vândută pierde bani! Pe de altă parte, să reamintim că Tesla Model X, primul SUV EV se vinde foarte bine. Iar următorul model de SUV EV va fi lansat anul viitor de un oustsider, Jaguar Land Rover!

Despre toate acestea, pe larg în numărul viitor din revista AUTO pro.

Articole similare

Interviu: Bianca Hurduc, singura femeie din juriul AutoBest

Gabi Gogiu

Ce anume ține sus prețurile mașinilor electrice?

Darius Pana

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro – Interviu cu un român de succes: Ionuț Gheorghe, Global Dacia Product marketing Director –Groupe Renault

Dan Vardie

Leave a Comment