AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Interviuri

Exclusivitate națională: „Duster pentru Dacia este ca Mustang pentru Ford!”

Dan Vardie, Geneva

Laurens van den Acker, Directorul de design, a acordat un interviu în exclusivitate revistei AUTOpro, dezvăluind în premieră mondială primele detalii despre noul limbaj de design Dacia. Van den Acker a confirmat că premieră mondială a celei de-a doua generații Duster va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie. „Duster este un icon pentru marcă. A venit de nicăieri și s-a transformat într-un uriaș succes. Pentru Dacia, Duster este exact ce reprezintă Mustang pentru Ford! În acest sens, este un „animal” diferit, trebuie sa respectăm ce face și ce capabilități are pe multe planuri.

Designerul Renault afirmă că noile generații Logan și Sandero vor putea fi lansate în următorii 2- 3 ani realizând o nouă dezvoltare în limbajul de design Dacia. „Aici vom face un pas mare în evoluție. Mașinile vor fi mult mai atractive dar fără să intre pe teritoriul Renault. Dacia va păstra abordarea germanică, funcțională dar vom schimba dramatic proporțiile. A treia genrație Dacia, nu mai trebuie să fie un compromis ci o alegere pozitivă.

AUTOpro a discutat și despre Tresor și „noua poveste de dragoste Renault” conceptul care prefigureaza următorele modele Renault care vor fi lansate în următorii ani. Iar despre Alpine, van den Acker a explicat că „este un nou brand sport premium, poziționat între Lotus Elise și Porsche Cayman!

Toate aceste declarații fulminante dar și multe altele în premieră absolută le puteți citi în detaliu în numărul viitor al revistei AUTOpro.

Articole similare

Jogger – cel mai accesibil model hibrid cu 7 locuri de pe piață

Filip Sîrbu

Noul Praga R1, un proiect marca Frank Stephenson și Praga Cars

Florin Amariei

VIDEO Detalii inedite, în exclusivitate, despre noul Opel Corsa-e

Dan Damian

Leave a Comment