AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Stiri

Dacia lansează versiunea Duster pick-up

Gama Duster se îmbogățește cu o versiune pick-up, destinată publicului larg. Noua versiune va putea fi comandată începând din 22 Octombrie 2020, în întreaga rețea comercială Dacia.

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster. Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Oblonul benei este realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiază de un sistem de acționare simplu și practic. Acesta păstrează designul exterior al hayonului, care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este deosebit de redus, de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

Duster Pick-Up este disponibil în culoarea Blanc Glacier și este echipat cu jante din aliaj de 16”. Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Noua versiune fi comandată începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro (TVA inclus).

Articole similare

Vânzările SEAT ating cel mai înalt nivel din 2001

Filip Sîrbu

Cupra împlinește 3 ani și lansează primul său model electric

Florin Amariei

Volkswagen prezintă noul camper van T7 California Concept. Modelul de serie va sosi în 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment