AUTOpro
Generale

Vin Diesel şi-a botezat fetiţa Pauline, în memoria actorului Paul Walker

Pierderea regretabilă a actorului Paul Walker într-un accident din 2013 a generat așteptări uriașe pentru al șaptelea film din seria Fast and Furious. Iar Vin Diesel îşi oferă omagiul prin botezarea celui de al treilea copil al său cu numele Pauline.

Text: Alex Buţu

Filmul va avea premiera pe 3 aprilie şi este ultimul pentru care Paul Walker a apucat să joace celebrul său rol. La momentul accidentului fuseseră filmate circa 85% dintre scenele cu el. Restul de 15% au fost produse ulterior cu ajutorul graficii computerizate şi cu implicarea celor doi frați ai lui Paul. Astfel, filmul este un elogiu adus actorului.

vin-diesel-paul-walker-fast-furious-fast-and-furious-586560023

Însă, pentru Vin Diesel, acesta nu a fost doar un coleg de platou, ci şi un prieten. Din acest motiv a anunțat că îşi va boteza fetița nou născută cu numele Pauline, în semn de respect față de prietenul pierdut. Vin Diesel a declarat într-un interviu că Paul Walker a fost singura persoană la care s-a gândit când a tăiat personal cordonul ombilical al fetiței sale.”Ştiu sigur că era alături de mine”, a adăugat actorul american.

 

De altfel, Vin Diesel este atât de convins de producția şi însemnătatea lui Fast and Furious 7 încât a declarat că “Universal Pictures va avea cel mai mare film din istorie cu această ecranizare. Probabil va fi desemnat cel mai bun film la gala Oscar, dacă Oscarurile vor să mai fie relevante.” Chiar dacă această declarație este cel puțin controversată, o certitudine există. Şi anume că acesta este unul dintre cele mai așteptate filme din 2015 şi că va satisface fanii cascadoriilor cu automobile.

w-motors-lykan-hypersport-in-furious-7_100499140_l

Ca de obicei, în film apar multe mașini deosebite, dar cea mai exotică nu este Bugatti-ul Veyron alb, cu un Lykan Hypersport. Acesta este un hypercar libanez produs de W Motors, care costă 3,4 milioane de dolari și despre care chiar Paul Walker spune în trailer că nu există decât șapte unități. Mașina are încorporate în faruri 420 de diamante, dar clienți le pot înlocui cu safire sau rubine, pentru a se asorta la culoarea caroseriei. Motorul provine de la Porsche și dezvoltă 770 CP, iar accelerația 0-100 km/h este cotată la 2,8 secunde. Atenție cardiaci: mașina este distrusă în film, după o cădere spectaculoasă dintr-un zgârie-nori.

Articole similare

Navya, o companie din Franța, a devenit cunoscută pe plan mondial pentru implicarea sa Lyft vrea un miliard de călătorii autonome și electrice în 2025

Filip Sîrbu

BMW a prezentat oficial noul X3

Filip Sîrbu

Final de drum pentru Volkswagen Beetle

Dragos Baltateanu

Leave a Comment