AUTOpro
Generale Stiri

Sfârșit de drum pentru modelul Mercedes-Benz SLC

Lansat inițial în 1996 sub denumirea SLK, roadsterul Mercedes-Benz poartă acum numele SLC și nu va mai primi o nouă generație.

Roadsterul Mercedes-Benz SLC nu va mai primi o generație nouă. Pentru a celebra ultima versiunea a acestui model longeviv, Mercedes a decis lansarea unei variante Final Edition ce poate fi comandată începând cu 22 februarie.

Lansat inițial în 1996 sub numele de Mercedes-Benz SLK, roadsterul cu două locuri și hard-top pliabil a fost favoritul clienților ce își doreau un automobil compact, dar elegant. Rebotezat în SLC, modelul nu va mai primi o generație nouă. Pentru a marca seria de final a acestui model, Mercedes lansează SLC Final Edition ce primește o serie de elemente de design speciale. Versiunea Final Edition va putea fi comandată în culoarea Sun Yellow, aceasta fiind și culoarea de lansare a modelului SLK în 1996.

Ultima versiune a modelului va fi disponibilă în versiunile SLC 180 cu motor 1.6 de 156 CP, SLC 200 cu motor 2.0 de 184 CP sau SLC 300 cu motor 2.0 de 245 CP. Versiunea de top este AMG SLC 43 ce utilizează un motor de 3.0 litri și 390 CP. Indeferent de propulsorul ales, SLC Final Edition va fi echipat cu pachetul AMG și jante AMG de 18 inch.

Roadsterul Mercedes-Benz SLK a fost lansat în 1996 și a primit un facelift în anul 2000. A doua generație a venit la Salonul Auto de la Geneva din 2004, iar actuala generație a fost lansată în 2011. Ultimul facelift a fost operat acum trei, atunci când modelul a trecut la noua denumire SLC.

Articole similare

Piloții de F1 câștigători pe Instagram!

Andrada Arsenie

Alterarea kilometrajului duce la cel mai are recall din istoria BMW România

Cel mai rapid „fulger”

Leave a Comment