AUTOpro
Generale Stiri

BMW România introduce devizul digital de service cu explicații video

BMW România a introdus un nou tip de serviciu pentru clienții de service: devizul digital cu explicații video ce poate fi livrat prin email.

Pentru o mai bună comunicare cu clienții și evitarea situațiilor confuze, BMW România introduce un nou serviciu pentru o mai bună transparență. Clienții care își duc mașina într-un service BMW pot primi acum devizul digital de service SVC (Smart Video Communication). Clientul poate accesa informațiile online, poate vedea defecțiuniile identificate și poate alege operațiunile pe care le consideră necesare.

Noul deviz digital este gândit pentru o interacțiune cât mai simplă și transparentă cu unitatea de service BMW. La prezentarea clientului în service, asistentul de service explică clientului opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC. Apoi, la inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizează un video explicativ, prezentând defecţiunile şi problemele identificate.

Clientul primește informația sub forma unui link ce deschide un formular online ce poate fi citit atât pe telefon cât și pe computer. Fiecare operațiune de service este explicată în prezentarea video, iar clientul poate alege, printr-un simplu click, operațiunile pe care le consideră necesare.

Clientul primește imediat costul total al intervențiilor, iar service-ul este notificat automat cu privire la operațiunile aprobate de client.

Serviciul de deviz digital SVC este disponibil la o serie de dealeri BMW selectați, urmând ca în viitorul apropiat să fie extins în toată rețeaua de service BMW.

https://www.youtube.com/watch?v=B6BSLAHtrrY

Articole similare

Renault se întoarce în China printr-un parteneriat cu Geely

Florin Amariei

This Is The Hot European City All Your Cool Friends Are Talking About

Mihai Predescu

Bentley pentru sexul frumos

Andrada Arsenie

Leave a Comment