AUTOpro
Generale

Range Rover în versiune L

Range Rover a primit o nouă versiune. Așadar, din 2014 în showroom-uri va fi disponibil Range rover L.

Land Rover a prezentat modelul Range Rover L, un SUV care are un ampatament mărit față de versiunea standard. Așadar, noua mașină măsoară 5.2 metri în lumgime (5.0 metri pentru versiunea standard), în timp ce spațiul pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate a fost mărit cu 140 mm. Range Rover LWB edition a fost prezentat înainte de lansarea publică ce are loc cu ocazia Salonului Auto de la Dubai din 5-9 noiembrie.

Versiunea L a lui Range Rover va fi disponibilă pentru modelele Vogue, Vogue SE, Autobiography și Autobiography Black, și nu în ultimul rând pentru versiunea Hybrid.

Datorită ampatamentului mărit al lui Range Rover L, bancheta spate a fost înclinată la 17 grade, cu opt grade mai mult față de un Range Rover standard. Noul SUV va avea ca echipare standard jaluzele laterale electrice și un plafon panoramic pe lângă un spațiu de depozitare sporit. Prezența în showroom-uri a modelului Range Rover L este stabilită pentru luna martie 2014.

Foto: worldcarfans.com

Articole similare

Campanie promoțională Opel în cadrul Salonului Auto Moto

Autopromag

Premiera mondială noul Citroen C4 Cactus – Citroen va crește cu 30% în următorii 3 ani!

Filip Sîrbu

Noul Ford Focus: Tehnologia avansată, execuția rafinată și eficiența îmbunătățită ridică nivelul celui mai vândut model din lume

Autopromag