AUTOpro
Eveniment Generale Stiri

Primul Opel Insignia Grand Sport a părăsit linia de asamblare

Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305715Pe 21 martie, a ieșit oficial de pe linia de asamblare a fabricii Opel din Russelsheim primul automobil Opel Insignia Grand Sport produs la comandă. „Așteptam cu nerăbdare momentul acesta de multă vreme; noul nostru model vârf de lance a sosit în sfârșit. Este o zi importantă pentru Opel și Rüsselsheim”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel. El completează: “Am investit peste 500 de milioane de euro doar în pregătirea producției pentru noul nostru vârf de lance.”Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305713 (1)

Primul model care a ieșit de pe linia de fabricație a fost un Insignia Grand Sport alb, cu motor Diesel de 2 litri și 170 CP.Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305713

Prima generație Insignia a fost vândută în 940.000 unități și chiar a câștigat în anul 2009 premiul de Mașina anului 2009 în Europa. Michael Lewald, directorul fabricii, a declarat: „Echipa noastră a făcut din nou o treabă excelentă și a realizat impecabil acest proces extrem de complex de demarare a producției. Sunt mândru de noul nostru vârf de lance și de performanța realizată de echipa din Rüsselsheim.”

Noul Insignia Grand Sport a avut premiera mondială anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, urmând a ajunge vara aceasta la distribuitorii din Europa. În țara noastră, noul Insignia poate fi deja comandat, la un preț de pornire de 20.400 euro, TVA inclus. Pentru o listă completă de prețuri, sunteți așteptați la distribuitorii Opel din toată țara.

Articole similare

Toyota Yaris Cross este cel mai nou SUV din gama constructorului japonez

administrator_autopromag

Exclusiv AUTOpro! Noua Honda Accord surprinsă în teste!

Filip Sîrbu

Renault a lansat a cincea generație Clio în România

Robert Stan

Leave a Comment