AUTOpro
Eveniment Generale Stiri

Primul Opel Insignia Grand Sport a părăsit linia de asamblare

Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305715Pe 21 martie, a ieșit oficial de pe linia de asamblare a fabricii Opel din Russelsheim primul automobil Opel Insignia Grand Sport produs la comandă. „Așteptam cu nerăbdare momentul acesta de multă vreme; noul nostru model vârf de lance a sosit în sfârșit. Este o zi importantă pentru Opel și Rüsselsheim”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel. El completează: “Am investit peste 500 de milioane de euro doar în pregătirea producției pentru noul nostru vârf de lance.”Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305713 (1)

Primul model care a ieșit de pe linia de fabricație a fost un Insignia Grand Sport alb, cu motor Diesel de 2 litri și 170 CP.Opel-Production-Start-Insignia-Grand-Sport-Ruesselsheim-305713

Prima generație Insignia a fost vândută în 940.000 unități și chiar a câștigat în anul 2009 premiul de Mașina anului 2009 în Europa. Michael Lewald, directorul fabricii, a declarat: „Echipa noastră a făcut din nou o treabă excelentă și a realizat impecabil acest proces extrem de complex de demarare a producției. Sunt mândru de noul nostru vârf de lance și de performanța realizată de echipa din Rüsselsheim.”

Noul Insignia Grand Sport a avut premiera mondială anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, urmând a ajunge vara aceasta la distribuitorii din Europa. În țara noastră, noul Insignia poate fi deja comandat, la un preț de pornire de 20.400 euro, TVA inclus. Pentru o listă completă de prețuri, sunteți așteptați la distribuitorii Opel din toată țara.

Articole similare

Noul SUV de la Opel, Crossland X, disponibil în România

Filip Sîrbu

Aston Martin Vantage AMR este o ediție specială limitată la 200 exemplare

Dragos Baltateanu

Citroën își electrifică toate vehiculele comerciale ușoare

Florin Amariei

Leave a Comment