AUTOpro
Generale Stiri

Aplicația care îți pune mașina în funcțiune doar cu un click de pe mobil

Da, știm că pare ireal. Dar se întâmplă. Toți românii își vor putea rezolva cu un singur click orice problemă cu mașina: pană de cauciuc, pană de carburant, defecțiune tehnică, probleme cu bateria, blocare sistem de închidere sau accident auto.
fhd1

Aplicația de mobil Twelp își propune să rezolve orice problemă pe care șoferii o întâmpină pe drumurile din Romania, atunci când conduc. Cum? Prin acces la o mare rețea de tractatori verificați. Dacă ai rămas în drum cu mașina din orice motiv, tot ce trebuie să faci este să intri in aplicație de pe telefon, să bifezi problema pe care o ai, iar aplicația te va localiza și îți va furniza o listă de tractatori din care poți să alegi pe cine dorești.

fhd2

Pe lângă acest lucru, poți vizualiza în timp real traseul tractatorului care ajunge către tine, poți plăti foarte ușor direct din aplicație și, cel mai important, primești asistență rutieră, pentru orice problemă ai avea cu mașina, direct de pe smartphone.
fhd3

Orice persoană care conduce o mașină și deține un telefon cu sistem de operare Android sau iOS va putea avea acces la aplicație începând din 20 martie 2017. Descărcarea aplicației Twelp este gratuită și poate fi accesată și de pe www.twelp.com.

Momentan, aplicația poate fi folosită doar pe teritoriul României, dar în curând se va extinde la nivel european. În România, partenerul exclusiv Twelp este 9695. Persoanele care dețin un card de asistență rutieră 9695 pot beneficia de tractare fără a plăti in aplicație, în funcție de tipul de card deținut.

fhd4

9695 este o marcă a firmei Assistance Cars Club Srl și a luat ființă din nevoia de pe piața românească de servicii prompte si profesioniste oferite în situațiile rutiere de urgență, întâmplate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul continentului Europa. 9695 oferă șoferilor un instrument extrem de util și de simplu de folosit când pleacă la drum – cardurile de asistență rutieră 9695. Șoferii au acces imediat la cea mai largă gamă de servicii de asistență rutieră din România, iar în cazul in care în urma unui eveniment nedorit autoturismul devine imobilizat (ex: defecțiune, accident rutier etc.) cardurile 9695 sunt soluția pentru continuarea drumului fără probleme către destinația propusă.

 

Partener exclusiv în România                                                                                                                                                                                                              Disponibil pe
extremist-materials-has-put-the-app-store-and-google-play-under-the-threat-of-a-lockout-in-russia-0          
9695                                                         Partener Media3977528096_8596444e97_o

Articole similare

Noul Koleos se lansează în România: combinația perfectă între stil robust, eleganță și confort rafinat

Filip Sîrbu

Tesla a anunțat că livrările camionetei electrice Cybertruck vor debuta pe 30 noiembrie

Mihai Morcovescu

VDA: Ne aşteptăm deja la o scădere a numărului de angajaţi, iar tendinţa se va înrăutăţi în 2020

Robert Stan

Leave a Comment