AUTOpro
Generale Stiri

Primele detalii despre noul Insignia Country Tourer

Opel-Insignia-Country-Tourer-305912Pe fondul ofensivei Opel, denumită 7 în 2017, a fost prezentat al treilea membru al familiei Insignia, modelul Insignia Country Tourer. Acesta poate fi comandat începând cu luna iunie, urmând a avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt.Opel-Insignia-Country-Tourer-305911

La fel ca și frații săi de gamă Grand Sport și Sports Tourer, varianta Country Tourer este mai ușoară decât generația anterioară. În plus, protecțiile din plastic negru, scuturile argintii din față și din spate, dar și garda la sol crescută cu 20 mm dau noului membru al gamei un aspect de offroader adevărat.Opel-Insignia-Country-Tourer-304064

„Am dorit ca noul nostru Insignia Country Tourer să fie robust sub toate aspectele, etalând în același timp filozofia tipică și elegantă a Opel, aceea a măiestriei sculpturale și preciziei germane”, a declarat Mark Adams, vicepreședintele departamentului de design. „Are prezența unui model vârf de lance combinată cu o formă atletică sofisticată amplificată de detaliile de autovehicul de teren robust.

Utilizând programul Opel Exclusive, clienții își pot alege orice nuanță de culoare pentru caroserie, cu ajutorul experților Opel Exclusive, care pot chiar să reproducă orice nuanță de culoare dorită dacă li se furnizează o mostră sau o imagine.

Sistemul de asistent personal OnStar este și el prezent, oferind acum și serviciul de rezervare al unei camere de hotel, pe baza booking.com, sau serviciul de căutare al unui loc de parcare, utilizând Parkopedia.

Articole similare

Companiile auto testeaza tehnologiile noi in SIM Racing

Florin Amariei

Dosarele pentru programul Rabla 2020 vor fi depuse exclusiv online

administrator_autopromag

Pininfarina AutonoMIA, exponentul mobilității viitorului

Filip Sîrbu

Leave a Comment