AUTOpro
Generale

O săptămână dedicată femeilor

Perioada 1 – 8 martie a fost una plina pentru echipajele Napoca Rally Academy si a fost dedicata exclusiv femeilor.  Competitia “Volanele revin la moda”, desfasurata pe 8 martie la Polus Center, s-a bucurat de prezenta a peste 70 de concurente.

Saptamana dedicata femeilor a inceput cu o actiune derulata pe strazile orasului Cluj unde membri echipei Napoca Rally Academy impreuna cu politstii de la IJP Cluj, in parteneriat cu Polus Center, au oferit flori participantelor la trafic si sfaturi de conducere preventiva.

Actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor, initiate de Napoca Rally Academy, s-au incheiat pe 8 martie, la Polus Center, cu editia a doua a competitiei “Volanele revin la moda”. La editia din 2014 s-au inscris peste 70 de concurente in cele patru sectiuni de concurs.

Competitia “Volanele revin la moda”, organizata de Polus Center Cluj, Napoca Rally Academy si Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, a constat in parcurgerea contra-cronometru, cu autoturismele proprii, a unui traseu special amenajat si delimitat cu jaloane. Clasamentul s-a stabilit in functie de timpul cumulat in cele doua manse, plus penalizarile, cate cinci secunde pentru pentru fiecare jalon atins pe traseu. “A fost o zi frumoasa pentru toata lumea si cred ca doamnele si domnisoarele s-au simtit bine la volan. Asa cum ma asteptam, competitia a fost una disputata pentru ca femeile sunt foarte ambitioase. Obiectivul nostru a fost sa promovam un stil de condus defensiv pe drumurile publice pentru un plus de siguranta si cred ca am reusit acest lucru”, a spus Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy.

Dupa o saptamana in care s-au concentrat exclusiv pe actiunile dedicate femeilor, echipajele Napoca Rally Academy vor incepe pregatirea pentru prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. “Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru startul in noul sezon. Etapa de la Brasov este programata in perioada 20 – 22 martie si obiectivul nostru este sa incepem sezonul cu un rezultat cat mai bun”, a spus Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

Articole similare

Island Time: Ulla Johnson Shares Her Travel Diary From Greece

Mihai Predescu

CX-30 este cel mai nou model SUV din gama Mazda

Dragos Baltateanu

Continental se conectează la Carnegie Technologies

Filip Sîrbu