AUTOpro
Generale

Mitsubishi a lansat noul L200 la Geneva

A 85-a ediție a expoziției auto de la Geneva a fost rampa de lansare a celei de a cincea generații Mitsubishi L200. Dezvoltat sub sloganul „Ultimate Sport Utility Track” noul model reprezintă o evoluție importantă față de cel anterior.

Mitsubishi L200 cu asistenta la tractarea remorcii

În privința propulsiei principalele noutăți sunt legate de noul motor diesel de 2.4 litri realizat din aluminiu. Acesta oferă două variante de putere – 154 CP și 181 CP – și poate fi cuplat la două cutii de viteze cu totul noi. Este vorba despre o transmisie manuală cu șase trepte și de una automată cu cinci trepte. Prin comparație cu verisunea anterioară, noul Mitsubishi L200 emite cu 17% mai puțin CO2. Alte elemente importante care diferențiază noul model de cele anterioare sunt creșterea cu 7% a rezistenței la torsiune a șasiului, îmbunătățirea radicală a insonorizării și a suspensiei, creșterea confortului prin realizarea unor noi scaune și aplicarea unor materiale de calitate superioară în întreg habitaclul.

Pe lângă noua interpretare a designului exterior, Mitsubishi L200 pune la dispoziția clienților sistemul Super Select 4WD Permanent II, sistem de avertizare la schimbarea benzii de rulare, stabilitate asistată la tractari auto, asistență la pornirea din rampă, faruri HiD cu lumini de zi cu LED și proiectoare bi-xenon și șapte airbaguri.

Articole similare

Star Transmission, filiala Daimler în România, extinde rețeaua de producție la Sebeș

Mercedes E 63 AMG Estate – primele fotografii spion

administrator_autopromag

VIDEO: Noul BMW i5 a fost testat în condiții de iarnă. Debutul va avea loc în toamnă

Mihai Morcovescu

Leave a Comment