AUTOpro
Generale

Mercedes-Benz Viano şi Hotelul InterContinental, experienţa călătoriei de înaltă clasă

Mercedes-Benz România şi Hotel InterContinental Bucureşti au lansat, în luna decembrie 2013, un proiect-pilot prin care invită oaspeţii hotelului să se bucure de un traseu turistic special, în Bucureşti, la bordul modelului Mercedes-Benz Viano.

 

Mercedes-Benz România şi InterContinental Bucureşti au lansat un parteneriat prin care îmbină cele două experienţe sofisticate de călătorie în Bucureşti: cele mai confortabile şi elegante plimbări, cu Mercedes-Benz Viano, şi cea mai bună alegere de cazare şi serviciu de concierge, oferite de Hotel InterContinental.

Serviciul de concierge, întâlnit în hotelurile de lux, are rolul esenţial de a prezenta oaspeţilor hotelului cele mai interesante locaţii din zonă, oferindu-le informaţii şi recomandări despre evenimente culturale şi atracţii locale.

Mercedes-Benz Viano - InterContinental 2

Astfel că, începând din decembrie 2013, oaspeţii cazaţi în cadrul hotelului InterContinental Bucureşti au parte de trasee urbane, la bordul elegantului model Mercedes-Benz Viano şi sub ghidajul Concierge-ului de la InterContinental Bucureşti.

Turul oraşului se desfăşoară pe trasee diferite din Bucureşti, fiind particularizat pe dorinţele clienţilor. Mai mult, traseul este personalizat cu poveşti exclusive, mai puţin cunoscute, despre fiecare loc vizitat, ceea ce îi conferă călătoriei un caracter cu totul special.

Mercedes-Benz Viano - InterContinental - Catalin Malureanu (Concierge)

Viano: eleganţă, dinamism, confort

Mercedes-Benz Viano este soluţia excelentă atât pentru călătoriile din timpul liber, cât şi pentru cele de business, fiind un veritabil birou mobil. Viano oferă o ţinută de drum impecabilă, ridicând nivelul de referinţă al confortului, al calităţii materialelor şi al eficienţei în segmentul său.

Viano este disponibil în trei variante de lungime şi trei variante de echipări: TREND, AMBIENTE şi FUN. De asemenea, un nou model din gama Viano se remarcă sub numele AVANTGARDE. Proiectat să atragă privirile, noul model special Viano AVANTGARDE combină trei elemente irezistibile: spaţiul generos al unui van, eleganţa unei limuzine şi performanţele dinamice ale unui autovehicul sport.

Mercedes-Benz Viano - InterContinental - Catalin Malureanu (Concierge) 4

Viano este echipat cu o serie de alte funcţii, prin care acesta poate fi utilizat ca shuttle, în călătorii de afaceri sau în vacanţe, cu familia. În plus, tehnologia unică BlueEFFICIENCY, ca dotare standard, asigură maximizarea eficienţei consumului de combustibil şi diminuarea impactului asupra mediului.

Perfect pentru călătorii, autovehiculul este prevăzut cu un volum generos de bagaje  (în funcţie de varianta de caroserie), alături de numeroase compartimente şi spaţii ergonomice de stocare.

Autovehiculul comercial uşor Viano beneficiază de 3 ani garanţie extinsă fără limită de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobândă anuală (avans 15%, perioadă 12 luni, DAE de 9,77%) şi de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).

Despre Hotelul InterContinental Bucureşti

Hotelul InterContinental, amplasat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, este primul hotel de cinci stele construit în România şi totodată un simbol al Capitalei. Încă de la deschiderea sa, în mai 1971, hotelul InterContinental Bucureşti activează ca promotor al turismului românesc şi al Bucureştiului, atât prin pachetele turistice şi informatiile oferite oaspeţilor, cât şi prin programul InterContinental Concierge.

Mercedes-Benz Viano - InterContinental

Aflat la cea mai mare înălţime din oraş, Health Club 22nd Floor oferă oaspeţilor cazaţi în hotel, dar şi clienţilor non-rezidenţi, posibilitatea de a se relaxa. Club InterContinental Lounge, aflat la etajul 21, este cel mai modern spaţiu destinat celor care îşi doresc un loc privat, elegant, în care să îşi invite partenerii de afaceri. De altfel, în 2013, a fost numit Hotelul de Business al Anului în România, în cadrul prestigioasei ceremonii “World Travel Awards”.

Braseria Corso găzduieşte cel mai de succes Sunday Brunch din oraş, iar, în timpul săptămânii, oferă oaspeţilor, pe lângă meniul internaţional şi preparate româneşti. Restaurantul italian Modigliani- pasta/ carne este unul dintre cele bune restaurante din Bucureşti, conform TripAdvisor, fiind certificat “Ospitalita Italiana” pentru produsele şi ingredientele originale.

Articole similare

Travel Deals: Return Flights Included With Sheraton Maldives Resort

Mihai Predescu

Renault Megane este „Mașina anului 2017 în România”

administrator_autopromag

Peugeot 308 a fost ales Car Of The Year 2014 în Europa