AUTOpro
Generale Stiri Tuning

Germanii de la Manhart au transformat noul BMW M4 într-o bestie de 635 CP

Tunerul Manhart este renumit pentru kit-urile sale extinse din punct de vedere vizual și tehnic. Cel mai nou pachet de tuning al germanilor se numește MH4 600 și are la bază modelul de performanță BMW M4. Acesta vine cu un motor mai puternic, de 635 CP, cu îmbunătățiri estetice și cu o suspensie revizuită.

Comparativ cu modelul standard M4, kit-ul de tuning semnat de Manhart aduce îmbunătățiri la nivelul propulsorului și al suspensiei, dar și o serie de modificări de ordin estetic.

Manhart a montat pe noul BMW M4 și o suspensie revizuită

Manhart

Evident, cea mai importantă modificare se regăsește sub capotă, acolo unde inginerii companiei din Wuppertal au „umflat” motorul twin-turbo de 3,0 litri până la 635 CP și 780 Nm de cuplu printr-o remapare de software.

În urma acestor modificări, noul BMW M4 este capabil să accelereze de la 0 la 200 km/h în doar 10,5 secunde. În același timp, bolidul a primit un nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil cu terminații care imită fibra de carbon. Mașina este disponibilă atât cu catalizatoare GESI, cât și într-o versiune fără catalizatoare.

Dincolo de îmbunătățirile aduse sistemului de propulsie, kit-ul Manhart mai conține și o suspensie nouă optimizată, fie cu arcuri H&R, fie cu cele de la Manhart. În schimb, sistemul de frânare din carbon ceramic rămâne neschimbat.

Din punct de vedere vizual, noul MH4 600 a primit la exterior o serie de elemente realizate din fibră de carbon. Asemenea altor modele tunate de Manhart, fiecare dintre aceste componente sunt oferite individual sau la pachet.

Caroseria este finisată în negru, iar jantele Style 1000 M din gama BMW M Performance Parts, care au 20 de inch pe față și 21 de inch pe puntea spate, sunt vopsite într-o nuanță aurie în combinație cu bronz.

Sursa: Manhart

Articole similare

Ford Otosan a demarat producția modelelor Transit Courier și Tourneo Courier la Craiova

Mihai Morcovescu

LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Dacia Sandero Stepway CVT – confort mioritic

Filip Sîrbu