AUTOpro
Generale Plug-in Hybrid Stiri

Jeep introduce o serie de actualizări în gama modelului Compass pentru Europa (VIDEO)

Constructorul american de automobile de teren Jeep a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul Compass dedicat piețelor din Europa.

Modelul primește o serie de funcții avansate de siguranță și de securitate, inclusiv un sistem de conducere semi-autonom revizuit.

Jeep Compass 2024 primește 80 de sisteme de asistență noi

Jeep

Jeep Compass este fabricat în mai multe fabrici din lume și este comercializat în peste 100 de țări. Unitățile de producție sunt situate în Melfi (Italia), Pernambuco (Brazilia), Toluca (Mexic) și Ranjangaon (India).

Noua versiune a SUV-ului american îmbunătățește confortul și funcționalitatea. De altfel, acesta este cel mai avansat Compass din punct de vedere tehnologic produs vreodată.

Cele mai importante actualizări constau în cele 80 de noi sisteme de asistență, care sunt oferite standard. Printre acestea se numără sistem de detectare a oboselii șoferului, avertizare coliziune frontală cu frânare activă și frânare de urgență automată la detectarea pietonilor și bicicliștilor.

De asemenea, noua versiune Jeep Compass primește și un sistem de conducere semi-autonomă de nivel 2 îmbunătățit. Acesta funcționează acum pe toate tipurile de drumuri. Până acum, este funcțional doar pe autostrăzi.

Compass facelift vine și cu patru niveluri de echipare: Altitude, Summit, Overland și Trailhawk. În plus, pe lista de „opționale” figurează și trei pachete: unul de siguranță, unul premium și unul de iarnă. Noul sistem de rulare autonomă este inclus în pachetul premium.

Nu în ultimul rând, Jeep Compass 2024 primește și servicii conectate noi și un set de anvelope cu design nou pe 18 și 19 inch. În continuare, SUV-ul american este disponibil în versiuni e-Hybrid și 4xe echipate cu sisteme de propulsie plug-in hybrid.

Sursa: Jeep

Articole similare

Ferrari SF90 Stradale: primul model plug-in hybrid produs la Maranello

Ford a dezvăluit noile Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Ford Focus ST: noua generație folosește un motor de 2.3 litri și 280 CP

Dragos Baltateanu