AUTOpro
Generale Stiri

Honda HR-V facelift: look nou și sisteme noi de siguranță

Honda a prezentat versiunea cu facelift a SUV-ului HR-V care primește o serie de noi sisteme de siguranță și un look mai modern.

Începând din această primăvară, modelul Honda HR-V va fi disponibil în versiune cu facelift ce aduce un interior diferit și sisteme de siguranță noi.

Honda HR-V facelift adoptă o nou grilă frontală inspirată de cea a modelului Civic, precum și faruri cu lumini de zi LED. Modelul primește și o versiune Sport ce adaugă o serie de elemente cu look sportiv și motorul 1.5 turbo de 182 CP. Versiunea normală folosește motorul 1.5 i-VTEC de 130 CP.

O serie de piețe din Europa vor primi și o versiune diesel a modelului Honda HR-V facelift ce folosește motorul i-DTEC de 1.6 litri și 120 CP. Această motorizare nu va fi oferită pe piața din România.

Cele mai ample modificări sunt la interior, unde Honda a adăugat scaune noi în față, iar bancheta spate folosește acum sistemul Magic Seat cunoscut de pe modelul Jazz. Astfel, spațiul interior poate fi folosit mai bine în funcție de necesități.

Honda HR-V primește și sistemul de infotainment Honda Connect ce include un display de 5 inch și sistem de navigație Garmin. În plus, toate versiunile Honda HR-V primesc sistemul City-Brake Active System ce îl avertizează pe cel de la volan despre un impact iminent și intervine dacă acest nu preia comanda.

Articole similare

Parteneriat GM – Honda pentru dezvoltarea unei noi generații de mașini electrice accesibile

Darius Pana

După Turcia și Polonia, acum și Rusia va construi EV-uri

Florin Amariei

Cruise va colabora cu Microsoft

Andrada Arsenie

Leave a Comment