AUTOpro
Generale Stiri

Dacia a primit în primele zece luni ale anului curent 8.000 de comenzi online

De la începutul anului și până la sfârșitul lunii octombrie, Dacia a primit 8.000 de comenzi online pentru modelele sale, ceea ce reprezintă un nou record.

Totalul este de două ori mai mare comparativ cu aceeași perioadă din 2022.

Care au fost cele mai vândute modele Dacia pe platforma e commerce

Dacia

Conform cifrelor publicate de producătorul auto de la Mioveni, în intervalul ianuarie-octombrie au fost comercializate 493.511 de unități, cu 16,7% mai mult comparativ cu perioada similară de anul trecut.

Dintre acestea, 8.000 de mașini au fost comandate platforma e-commerce, de două ori mai mult decât în aceeași perioadă din 2022. Acesta este un nou record de vânzări pentru platforma care a fost înființată în urmă cu mai bine de cinci ani. Cele mai cumpărate modele Dacia online au fost hatchback-ul subcompact Sandero Stepway, electricul Spring și SUV-ul Duster.

Platforma oficială de e-commerce a fost înființată de Dacia în luna august 2018. Aici, clienții își pot configura modelul în funcție de preferințe, fiind disponibile și modele aflate în stoc la prețuri promoționale.

Taxa de rezervare online este de 500 de euro cu TVA inclus, iar în momentul în care clientul confirmă comanda această taxă se transformă într-un avans. La final, mașina va fi livrată la showroom-ul ales de către client sau chiar direct la domiciliul acestuia. O astfel de platformă de e-commerce este disponibilă și în Marea Britanie.

Sursa: Dacia

Articole similare

Ford Mondeo nu va mai fi produs în Europa

Florin Amariei

Cei mai emoționați fani din F1

Florin Amariei

Citroen aniversează 55 de ani de la lansarea modelului Mehari (cu video)

Mihai Morcovescu