AUTOpro
Generale Stiri

Dacia a lansat în premieră cutia de viteze Easy-R (video)

Pentru prima dată Dacia va oferi pentru modelele sale Logan, Logan MCV și Sandero, ca opțiune, cutia de viteze manual robotizată, Easy-R.

Prețul noii transmisii manual robotizate este mai mare cu 500 euro, față de cutia de viteze manuală. Easy-R poate fi cuplată la motorul TCE 90 CP (5 trepte), dar și la dCi-ul de 90 CP (6 trepte) și va fi însoțită de sistemul Stop & Start.

Dacia a mai anunțat și verisunea de echipare Prestige. După Logan, Logan MCV și Sandero pot fi achiziționate începând cu luna iunie, în versiune Prestige, care include climatizare automată, planșă de bord specifică, comenzi pentru geamurile electrice plasate pe portiere. La exterior, sunt oferite proiectoare dublu optice, jante din aliaj de 15 inch, vopsea Dark Metal și semnalizatoare integrate in oglinzile retrovizoare.

Spre exemplu, Logan Prestige 1.2 16V 73 CP costă 9500 euro cu TVA, iar Sandero Prestige TCe 90 CP și cutie de viteze Easy-R costă 13.600 euro cu TVA. Versiunea de echiapare Prestige este disponibilă și pentru motorizările diesel 1.5 dCi, de 75 și 90 CP.

Articole similare

Rezultat financiar surprizător la Fiat Chrysler Automobiles

administrator_autopromag

China vrea să dubleze vânzările de vehicule electrice noi până în 2035

Noutățile Grupului Renault și ale Stellantis la Salonul Auto de la Paris 2022

Darius Pana

Leave a Comment