AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial în România

București, 9 mai – Ford Trucks sărbătorește inaugurarea oficială a sediului său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, îndeplineşte cele mai exigente standarde Ford Trucks şi oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

Ford Trucks_inaugurare

La eveniment au participat reprezentanţii de nivel înalt ai Ford Otosan: Lisa King – Ford Otosan, Director General Adjunct, Ahmet Kınay – Ford Trucks, Assistant General Manager, şi Emrah Duman – Ford Trucks, Director, Pieţe Internaţionale. Cefin Trucks a fost reprezentat de Stefano Albarosa – Director General și Emilian Nahorniac – Director Național de Vânzări.

Lisa King - Ford Otosan, Director General Adjunct
Lisa King – Ford Otosan, Director General Adjunct

Lisa King, Director General Adjunct al Ford Otosan, a declarat: “În concordanţă cu strategia noastră globală pe segmentul camioane, Ford Trucks continuă să dezvolte o rețea internațională cu acorduri de distribuție pe 3 continente, în special în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia și Turcia şi, cel mai recent, în Europa de Est. Întrucât am crescut deja prezența noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piața noastră prioritară. Suntem foarte încântați să anunțăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuție al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România și cel mai important din Europa până acum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi și credem că acest centru va contribui în mod semnificativ la prezența Ford Trucks în România și Europa”.

Stefano Albarosa
Stefano Albarosa

“Datorită cunoaşterii noastre excepționale a pieței și a experienței pe care o avem, realizările Ford Trucks din România se desfășoară așa cum am planificat și suntem foarte mândri de acest parteneriat de top care aduce o valoare unică industriei de transport din România. Sediul ultramodern Ford Trucks din România, un punct de referință pentru birourile europene ale companiei Ford Trucks, este o dovadă vie a acestui lucru”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

 17.000 mp pentru Ford Trucks în București

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. 85 de angajați lucrează în 2 schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată de pe autostradă, împărţită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) – 13.000 mp, suprafața totală a birourilor – aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb – aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și 1 linie de spălare a camioanelor.

Ford Trucks

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieţei de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunţul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr considerabil de unități Ford Trucks a fost livrat clienților români importanţi, printre care se află Vlase International, care a avut un feedback excelent după perioada de testare.

În plus, compania a fost anunțată ca fiind câștigătoarea unui lot de 16 autobasculante 8×4 într-o licitație importantă, o recunoaștere a produselor Ford Trucks extrem de competitive (specificații tehnice și poziționarea prețurilor). Esenţiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018. Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvânzare, piese de schimb, întreținere, reparații.

Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele Ford Trucks.

 Cea mai atractivă ofertă de finanțare

Produsele Ford Trucks sunt deja familiarizate cu toate companiile importante care oferă finanțare. Compania are acorduri speciale de finanțare cu UniCredit Leasing (de asemenea partener pentru finanțarea acțiunilor) și Raiffeisen Leasing, oferind condiții excepționale clienților Ford Trucks din România.

Colaborarea cu UniCredit Leasing se adresează companiilor de transport și oferă o serie de instrumente care au termeni preferențiali pentru clienții Ford Trucks. Este o ofertă unică pe piaţă, datorită flexibilităţii tranzacţiilor şi a costurilor pentru clienţi. Lansată oficial în luna mai, această ofertă are doi vectori principali, concepuţi special pentru a satisface toate segmentele de transport: leasing financiar cu dobândă variabilă de 2,99% la euro și 3,99% la lei; leasing operațional – disponibil numai pentru capete de tractor și destinate transportatorilor care au flote mijlocii și mari. Cererile de finanțare pot fi aprobate foarte rapid, în minim 24 de ore. Perioada maximă de finanțare este de 60 de luni. Suma minimă solicitată în avans este de 15% pentru leasingul financiar și de 0% sau 10% pentru leasingul operațional.

 

Articole similare

Fernando Alonso se pregătește pentru Raliul Dakar

Robert Stan

Skoda Yeti Facelift este dezvăluită

Noul Nissan Leaf a fost prezentat oficial

Filip Sîrbu

Leave a Comment