AUTOpro
Generale Stiri

Audi Q7 primește un facelift și motorizări îmbunătățite

Cel mai mare SUV din gama Audi primește un look proaspăt, un interior nou și motorizări mai bune.

Audi a publicat primele imagini cu modelul Q7 facelift. SUV-ul full-size a primit un look nou și o serie de îmbunătățiri tehnice. Versiunea cu facelift va fi lansată la jumătatea lunii septembrie.

Cea mai importantă modificare estetică este adoptarea unei grile mai proeminente cu elemente verticale și accesorii cromate. Blocurile optice sunt diferite și integrează inclusiv tehnologie HD Matrix LED.

Spoilere față și spate au fost redesenate, iar în spate noul Q7 are acum un difuzor aerodinamic.

Modelul dispune în continuare de bare stabilizatoare active și suspensie pneumatică la care se adaugă direcție integrală și sistem de tracțiune integrală quattro. Pentru versiunea S-Line, garda la sol va fi mai mică cu 15 mm, iar suspensia mai rigidă.

Audi Q7 facelift este cu 11 mm mai lung față de versiunea actuală. Portbagajul oferă un volum de 865 litri, iar hayonul electric este echipare standard.

La interior, Audi Q7 facelift a preluat elemente de la modelul Q8. Consola centrală are acum un display tactil de dimensiuni mari, iar instrumentele de bord sunt complet digitale.

La momentul lansării, clienții vor putea alege ăntre două motorizări diesel mild-hybrid. Ambele au 3.0 litri și oferă 231 sau 286 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu opt trepte. După lansare, gama Audi Q7 facelift va fi completat cu un propulsor 3.0 pe benzină de 340 CP și o versiune plug-in hybrid.

Articole similare

Interviu în exclusivitate AUTOpro cu Carlos Tavares, CEO Stellantis: „Strategia UE de eliminare a mașinilor cu ardere internă în favoarea celor electrice este o alegere politică”

Mihai Morcovescu

Interviu în exclusivitate AUTOpro cu Beatrice Foucher, CEO-ul DS Automobiles: „DS Automobiles va vinde exclusiv modele 100% electrice începând din 2024”

Mihai Morcovescu

Viitoarele BMW M3 și M4 ar putea deveni modele 100% electrice

Leave a Comment