AUTOpro
Stiri

Toyota România donează spitalelor din București două aparate de ventilaţie

Toyota România

Toyota România a anunțat astăzi că donează două aparate de ventilaţie Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” şi Spitalului „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti.

„Suntem împreună în această perioadă dificilă pentru toţi românii şi ne oferim sprijinul pentru a trece solidari prin această teribilă încercare. Facem această donaţie pentru cele două spitale din linia întâi a luptei împotriva COVID-19 şi credem cu tărie că orice sprijin valorează la fel de mult. Viaţa unui om este mai presus de orice, de aceea nu trebuie precupeţit niciun efort pentru a-i salva pe cei care au nevoie. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta cadrele medicale cu echipamentele şi materialele necesare”, a declarat Edit Târcolea, manager general al Toyota România.

Cele două aparate pentru ventilaţie Evita V300, în valoare de 50.000 de euro, sunt produse de compania germană Drager putând fi utilizate în numeroase situaţii, în funcţie de necesităţi. Acestea asigură ventilaţie pentru adulţi, copii şi prematuri (invazivă, neinvazivă şi terapie cu O2) şi au independenţă datorită unităţilor opţionale de alimentare cu gaz şi curent electric.

De asemenea, aparatele beneficiază de integrare flexibilă în staţia de lucru prin instalare staţionară la unitatea de alimentare sau ca sistem transportabil pe şasiu.

Toyota România este parte a grupului britanic Inchcape.

Articole similare

Bentley prezintă versiunea V8 a modelului Continental GT

Dragos Baltateanu

Lexus RZ primește în Europa o nouă versiune 300e: autonomie de 480 km și tracțiune față

Mihai Morcovescu

Faraday Future FF91 cucerește Pikes Peak

Filip Sîrbu

Leave a Comment