AUTOpro
Stiri

Porsche extinde perioada de garanție cu trei luni

Porsche prelungește automat perioada de garanție pentru mașinile care urmau să iasă din programul de garanție în perioada 1 martie – 31 mai 2020.

Porsche anunță o măsură pentru clienții săi afectații de restricțiile de circulație din întreaga lume impuse de pandemia de coronavirus. Astfel, pentru a oferi acestora să își rezolve potențialele probleme, Porsche a decis extinderea perioadei de garanție cu trei luni pentru modelele noi.

Măsura se aplică pe plan global pentru toate automobilele Porsche a căror garanție expira în perioada 1 martie – 31 mai 2020. Prelungirea este valabilă și pentru cei care au achiziționat garanția Porsche Approved, pentru mașini ce au mai avut proprietari anteriori.

Clienții Porsche nu trebuie sa facă nimic pentru a beneficia de extinderea de garanție, aceasta se va aplica automat.

Garanția unei mașini Porsche care expira în 20 martie va fi extinsă până în 20 iunie, în timp ce o garanție care urma să expire în 15 mai va fi valabilă până în 15 august.

Porsche a anunțat și reluarea producției la uzinele sale de la Zuffenhausen și Leipzig începând cu data de 4 mai. Producția va fi reluată treptat în condiții speciale pentru protejarea angajaților.

Articole similare

Lamborghini lansează primele sale timbre digitale

Autopromag

Veniturile Renault au scăzut cu 19% în primul trimestru, iar vânzările, inclusiv ale Dacia, sunt în declin

Robert Stan

Testul de consum în condiții reale de funcționare PSA a câștigat premiul `ECOBEST 2017` și Alexa pentru SEAT este ‘SMARTBEST 2017’

Filip Sîrbu

Leave a Comment