AUTOpro
Stiri

Porsche extinde perioada de garanție cu trei luni

Porsche prelungește automat perioada de garanție pentru mașinile care urmau să iasă din programul de garanție în perioada 1 martie – 31 mai 2020.

Porsche anunță o măsură pentru clienții săi afectații de restricțiile de circulație din întreaga lume impuse de pandemia de coronavirus. Astfel, pentru a oferi acestora să își rezolve potențialele probleme, Porsche a decis extinderea perioadei de garanție cu trei luni pentru modelele noi.

Măsura se aplică pe plan global pentru toate automobilele Porsche a căror garanție expira în perioada 1 martie – 31 mai 2020. Prelungirea este valabilă și pentru cei care au achiziționat garanția Porsche Approved, pentru mașini ce au mai avut proprietari anteriori.

Clienții Porsche nu trebuie sa facă nimic pentru a beneficia de extinderea de garanție, aceasta se va aplica automat.

Garanția unei mașini Porsche care expira în 20 martie va fi extinsă până în 20 iunie, în timp ce o garanție care urma să expire în 15 mai va fi valabilă până în 15 august.

Porsche a anunțat și reluarea producției la uzinele sale de la Zuffenhausen și Leipzig începând cu data de 4 mai. Producția va fi reluată treptat în condiții speciale pentru protejarea angajaților.

Articole similare

Citroën își electrifică toate vehiculele comerciale ușoare

Florin Amariei

Daimler vrea să fie mai mic!

Andrada Arsenie

Opel va avea un prototip complet autonom în 2018

Filip Sîrbu

Leave a Comment