AUTOpro
Stiri

Cele mai populare 10 drumuri de pe TikTok în 2022

Route 66 - top drumuri de pe TikTok

Platforma britanică Auto Trader a întocmit recent un clasament al celor mai populare drumuri de pe TikTok, din punctul de vedere al numărului de vizualizări înregistrate pe celebra platformă socială.

Astfel, locul I al clasamentului este ocupat, desigur, de celebrul drum american Route 66, care a reușit să strângă aproape 163 de milioane de vizualizări în anul 2022.

Route 66 - top drumuri de pe TikTok

Pe locul secund regăsim autostrada americană Big Sur, un drum de mare viteză costier ce oferă o priveliște splendidă asupra Oceanului Atlantic pentru șoferii ce parcurg acest itinerariu spectaculos, ce a reușit să adune 101,3 milioane de vizualizări pe platforma socială, ajungând astfel pe locul doi în topul drumuri de pe TikTok. Podiumul este completat de un drum idilic din Irlanda, supranumit Wild Atlantic Way, care străbate, timp de 2500 km, nu mai puțin de trei provincii și nouă unități de administrare teritorială din Irlanda, într-un decor ce a reușit să strângă 7,9 milioane de vizualizări.

Drumuri de pe TikTok

Rămânem în Regatul Unit pentru a dezvălui ocupantul locului 4, și anume drumul North Coast 500 de pe coasta de Nord a Scoției, care a reușit să adune 6,8 milioane de vizualizări pe Tik Tok în anul 2022. The Great Ocean Road, ocupantul locului 5 (5,9 milioane vizualizări), este o cale rutieră de 240 km, ce unește orașele Torquay și Allansfort, aflate pe coasta de sud-est a Australiei.

Carretera Austral, cunoscut și sub numele de Route 7, este o autostradă situată în regiunea de sud a statului sud-american Chile, a reușit să fie pe placul a 5,6 milioane de utilizatori Tik Tok pe parcursul anului 2022. Străjuită de falnicii munți Anzi, Ruta Nacional 40 din Argentina a reușit să strângă 4,7 milioane de vizualizări pe Tik Tok în 2022, prin prisma complexității sale greu de trecut cu vederea.

Drumuri de pe TikTok

Golden Circle, o rută turistică de 300 km extrem de populară în Islanda, a reușit să fie pe placul Tik Toker-ilor, care au urmărit de peste 3,9 milioane de ori acest peisaj cu puternice accente nordice. Munții Stâncoși din America de Nord sunt gaza așa-numitului Sun Road, ce a reușit să adune 3,1 milioane de vizualizări pe Tik Tok în 2022. Ultimul, dar nu cel din urmă, itinerariul Blue Ridge Parkway, lung de 755 km, a fost pe placul a 2,4 milioane de internauți datorită frumuseții sale zdrobitoare, neatinsă pe alocuri de mâna omului și astfel prinde topul celor mai bune drumuri de pe TikTok.

Articole similare

Legendarul model Fiat Topolino este relansat sub forma unui cvadriciclu electric. Debutul, în 2024

Mihai Morcovescu

Chrysler Pacifica hibrid autonomă prezentată la Detroit – corespondență Dan Vardie

Filip Sîrbu

Mercedes-Benz GLB Concept anunță un viitor model SUV cu șapte locuri

Dragos Baltateanu