AUTOpro
Stiri Green car

Să înceapă Fiesta!

Ford

Cea de-a opta generație a hatch-ului de clasă mică Ford a primit un binemeritat facelift, la fix 4 ani de la descălecarea pe piață.  În ceea ce privește designul, facelift-ul propune o capotă mai înaltă, cu grile superioare mai mari. Emblema Ford este acum afișată în interiorul grilei, pentru un plus de prestanță și un aspect mai impunător. Fiecare nouă versiune Fiesta are o personalitate distinctă, cu modele unice de grile, alături de elemente de design exterioare și interioare.  

Noua Fiesta a primit și o infuzie serioasă de tehnologie, scoasă în evidență atât de farurile cu LED, disponibile în standard pe toate nivelurile de echipare, cât și de panoul de bord digital, cu diagonală de 12,3 inch. În același timp, pe gama Fiesta își face apariția și tehnologia mild-hybrid pe 48 de V Ford EcoBoost Hybrid, care permite o reducere simțitoare a consumului de combustibil în (aproape) orice scenariu.

Inclusiv versiunea de performanță ST a primit câteva îmbunătățiri greu de trecut cu vederea, cum ar fi noua nuanță de culoare Mean Green, împrumutată de pe SUV-ul Puma ST, ce se asortează excelent cu noua grilă finisată în culoarea specială Chrystaline Grey. Cuplul motor maxim a crescut și el, de la 290 la 320 Nm, pentru un plus de incisivitate.

Clienții din România pot plasa precomenzi pentru noua Fiesta în rețeaua de dealeri Ford. Prețul de pornire prin Programul Rabla Guvernamental 2021 pentru persoane fizice, este de 11.300 euro cu tva inclus pentru versiunea Fiesta Connected 1.1 Benzină 75 CP, cutie manuală. Primele mașini vor sosi în România, în februarie 2022.

Articole similare

BMW se gândește la stația viitorului

Filip Sîrbu

Strategia GM, adaptată: vinde mai puțin, dar mai scump!

Florin Amariei

De ce s-a renunțat în Franța la taxiurile Tesla

Florin Amariei

Leave a Comment