AUTOpro
Stiri

Producția modelului Polestar 2 a început în China

O marcă desprinsă din Volvo, Polestar aparține gigantului Geely și își propune să devină un brand premium full-electric.

În timp ce uzinele din Europa și Statele Unite se închid din cauza epidemiei de COVID-19, China pare să își revină rapid. Polestar tocmai a anunțat că a demarat producția modelului Polestar 2 la uzina din Luqiao, China. În condiții speciale, pentru a garanta securitatea personalului și a lanțului de furnizori, producția primului model integral electric din această uzină a debutat rapid, iar oficialii sunt încrezători că primele unități vor ajunge la clienții europeni în vara acestui an. De altfel, Europa este prima piață pe care va ajunge Polestar 2, urmată apoi de China și apoi America de Nord.

Polestar 2 este un model electric de performanță. Echipat cu un motor de 408 CP și 660 Nm, Polestar 2 garantează o autonomie de 470 km, datorită bateriei cu capacitatea de 78 kWh.

De asemenea, Polestar 2 este prima mașină din lume disponibilă cu un sistem de infotainment “powered by Android” cu aplicații ca Google Maps, Google Assistant și Play Store incluse.

Articole similare

Daimler investește 30 de milioane de dolari în start-up-ul Volocopter

Filip Sîrbu

Mick Schumacher, pe urmele tatalui. Intra in F1 alaturi de Haas

Florin Amariei

Noul Koleos se lansează în România: combinația perfectă între stil robust, eleganță și confort rafinat

Filip Sîrbu

Leave a Comment