AUTOpro
Stiri AUTO pro Exclusiv Extra

Competiția „Cel mai 4×4” din România, ediția a XXI-a

Cel mai longeviv concurs auto din România a revenit la desfășurarea în luna iunie, pentru a bifa Cea de-a XXI-a ediție. 15 noi exemplare ale celui mai în vogă segment auto au fost testate și jurizate în cele două zile de concurs.

Categoria „Cel mai 4×4 SUV” a fost câștigată de Kia Sorento Hybrid, care s-a impus în fața lui Suzuki Across plug in hybrid, Jaguar F-Pace, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Ford Kuga AWD și Seat Ateca. Cea mai facilă victorie a obținut-o Jaguar F-Pace, care este „Cel mai 4×4 SUV Premium”. Modelul electric de lux a convins juriul printr-o evoluție rutieră entuziasmantă și un nivel calitativ high end.

Prima treaptă a podiumului de la categoria „Cel mai 4×4 SUV verde” a fost adjudecată de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Experiența constructorului nipon în tehnologiile de propulsie hibridă și-au pus amprenta asupra noului SUV Mitsubishi, un model performant atât pe șosea, cât și în off-road.

Renault Arkana a strâns cele mai multe voturi și și-a adjudecat titlul de „Cel mai 4×2 SUV”. Victoria noului SUV coupe oferit de Renault a fost adjudecată la doar un punct distanță de noul Opel Mokka. Celelalte două modele concurente la categoria 4×2 au fost Hyundai Bayon și Dacia Duster GPL.

Noul Land Rover Discovery s-a impus în fața unor modele extrem de performante, precum Jeep Wrangler, Ford Ranger Raptor și Isuzu D-Max, câștigând titlul „Cel mai 4×4 off-road”.Ranger Raptor a fost favoritul majorității membrilor juriului, care l-au votat pe primul loc în categoria Cel mai 4×4 Pick-up.

Mai multe detalii despre acest grandios eveniment, în următorul număr al revistei AUTO pro!

Articole similare

Volkswagen va lansa un nou logo GTI, care sugerează un viitor electric pentru versiunile de performanță

Mihai Morcovescu

Exclusiv: ce este în spatele succesului mașinilor electrice

Andrada Arsenie

Ford va desființa peste 1.000 de locuri de muncă la principala sa uzină din Europa

Mihai Morcovescu

Leave a Comment