AUTOpro
Prezentari

Prețuri confirmate pentru noul Opel Astra 2022 în România

preturi opel astra 2022

Noul Opel Astra a ajuns în România, iar noile prețuri poziționează competitiv modelul într-un segment destul de aglomerat. Iată cât costă, în funcție de varianta preferată: ICE, HEV sau PHEV!

Dupa ce și-a sărbătorit premiera mondială la Rüsselsheim la finalul anului trecut, noul Opel Astra poate fi comandat și în România.

Nivelul de echipare standard include numeroase sisteme de asistență de ultimă generație, precum avertizarea de coliziune frontală cu frânare automată de urgență, detectarea pietonilor, avertizarea părăsirii benzii de rulare, recunoașterea limitatoarelor de viteză sau detectarea somnolenței. Prețul modelului entry-level cu cinci uși este de 19.500 € (preț recomandat de retail, inclusiv TVA, în Romania). Aici primești un motor de 1,2 litri turbo în 3 cilindri și o cutie manuală cu 6 trepte.

Astra Hybrid va costa 33.080 euro cu TVA, însă după deducerea bonusului de mediu, prețul de achiziție al noului Astra Hybrid este de numai 26.690 de euro. Este garantată multă putere, cu eficiență maximă: modelul hybrid oferă o putere de sistem de 132 kW/180 CP și un puternic cuplu maxim de 360 Nm. În modul pur electric, noul Astra Hybrid poate acoperi până la 61 km (WLTP). Ne rămâne să testăm și să verificăm acest lucru!

În 2023, Opel Astra-e se va alătura acestei game. Versiunea complet electrică ar urma să preia din rețeta deja văzută la alte modele PSA din cadrul Stellantis.

„Cu un design îndrăzneț și pur, economie ridicată combinată cu tehnologii inovatoare și o gamă largă de sisteme de propulsie, noul Opel Astra îi va încânta pe clienții noștri. În funcție de preferințele pe care le au și de profilul de șofat, își pot alege soluția potrivită pentru ei: benzină, diesel sau plug-in hybrid”, spune Nadia Pietreanu.

Prețurile complete precum și motorizările disponibile în România pentru Opel Astra 2022 pot fi consultate în imaginea de mai jos!

Articole similare

Constructorul chinez BYD a făcut un SUV hibrid mai performant decât Porsche Cayenne hibrid

administrator_autopromag

Noutăți Volkswagen – a doua generație VW Amarok, dar și Phaeton, care nu a mai fost lansată niciodată, și detalii despre PowerCo

Darius Pana

Volkswagen a lansat noul Polo. Se remarcă un upgrade tehnologic

Florin Amariei

Leave a Comment