AUTOpro
Stiri

President, nava amiral a producătorului vietnamez VinFast

VinFast President este numele navei amiral a tânărului producător auto vietnamez VinFast, a cărui geneză a fost relatată pe larg într-un story exclusiv AutoPro

Deși la început de drum, producătorul auto vietnamez VinFast, un bun prieten al revistei noastre, a prezentat versiunea de producție a vârfului de gamă President. Flagship-ul celor de la VinFast este reprezentat de un SUV impunător, propulsat de un mastodont V8 de 6,2 litri, care dezvoltă 455 CP și 624 Nm. Cifre care îi permit limuzinei vietnameze să ajungă la o viteză maximă de ”doar” 300 km/h. Deloc de neglijat, pentru un SUV de dimensiunile lui President, care vine, cum altfel, și cu tracțiune integrală în standard.

Asemenea performanțe deloc de neglijat sunt dublate și de un design cu totul și cu totul special, care se face remarcat atât prin grila uriașă de aerisire a uzinei V8 de pe capota bombată, care amintește de muscle car-urile americane, cât și de jantele de 22 inch sau de logo-ul VinFast de culoare aurie, care creează un efect vizual de excepție alături de caroseria de culoare neagră, care emană sportivitate, masivitate și eleganță prin toți porii.

V-ului auriu care tronează mândru în centrul uriașei grile frontale i se mai adaugă câteva elemente din aceeași familie cromatică care completează tabolul unei nave amiral cu o prezență scenică foarte puternică, precum jantele, barele de plafon, accentele din jurul suprafețelor vitrate sau din dreptul pragurilor. Fibra de carbon este și ea prezentă în abundență atât la interior, cât și la exterior, completând așadar tabloul unui SUV, nave amiral spectaculoase.

 

Articole similare

Pal-V Liberty – prima masina zburatoare care poate fi inmatriculata in UE

Florin Amariei

Carl-Peter Forster, deținătorul titlului MANBEST 2012, este noul Președinte StoreDot

Darius Pana

ACEA: Înmatriculările în Europa au crescut cu peste 10% în februarie. Cum s-a descurcat Dacia?

Mihai Morcovescu

Leave a Comment